1 dag som LCHF'er

Velkommen til min nye blog! :-) 

Jeg er en kvinde på 22 år, og jeg har siden marts måned tabt lige over 10 kilo. Det har jeg gjort ved at ændre min kost, til en mere kaloriefattig, og i særdeleshed fedtfattig kost. Jeg har stadig knap 10 kilo at tabe, inden jeg er i mål.
Igennem den senere tid, er jeg blevet meget fascineret af LCHF, specielt igennem madbanditten. Derfor har jeg nu besluttet mig for, at lægge mit liv endnu mere om, og afprøve konceptet.
Det bliver en lang og glidende overgang, for at både min krop, men i særdeleshed også min hjerne, vænne sig til det.
Det kræver meget for mig, at bryde med de konventionelle kostråd, for inde i mit hoved, er fedt altså noget af en djævel - det skal der laves om på. Især fordi det viser sig så skide godt til at stabilisere blodsukkeret, og give en god mæthedsfornemmelse.

Hvad er LCHF så? Ja, det er jeg jo egentligt også selv ved at finde ud af - og indtil jeg kan komme med nogle ordentlige fact, vil jeg igen henvise til Jane(Madbanditten). Hun siger det nemlig så skide godt :-)

Mit første rigtigt store projekt, bliver at droppe tilsat sukker - det betyder ikke noget slik - og det er en MEGET stor udfordring for mig. Igennem hele mit vægttab, har sukker nemlig været min belønning. I stedet for slik, vil jeg nu begynde at lave lækre hjemmelavede LCHF-snacks. Det bliver spændende ikke? Næste gang jeg skal lave noget, tror jeg det bliver bownty uden sukker, og det er min belønning, når jeg har tabt 12 kilo = når jeg vejer 68,5. Jeg kan fortælle at vægten her til morgen sagde 69,7 kilo, så der er ikke langt igen ;-)

Derudover skal jeg begynde at spise æg og bacon til morgenmad lidt oftere - og jeg skal i højere grad vænne mig til mere fedtholdige mælkeprodukter.

Det er altså 3 projekter:
1. Sukkerafvænning
2. Æg og bacon til morgenmad et par gange i ugen
3. Gradvist indføre federe mælkeprodukter

Senere hen, skal jeg også have skåret alt brød væk, men det er en lidt for stor mundfuld lige nu - derfor starter jeg med at sige, at jeg må spise rugbrød, når jeg ikke kan lade være. Det er altid i huset, fordi min mand spiser det, så når trangen melder sig, kan jeg tage et stykke.

Jeg kommer ikke til at skrive i weekenden, da jeg slet ikke er hjemme. Men jeg skriver igen mandag, hvor jeg for alvor starter - Jeg forklarer på mandag, hvorfor jeg ikke for alvor starter i dag.

Indtil da kan i nyde et billede af dagens morgenmad som bestod af scrambled eggs med lidt fløde, et par skrive bacon(som blev stegt lidt for længe), en halv skive øko danbo mellemlageret ost, en grapefrugt og en kop urtete.

Etiketter: , , ,