Dag 1 - igen ;-)

Ja, så starter jeg forfra med afvænningen fra sukker og brød :-) Egentligt fik jeg jo ikke sukker i går, "bare" hvedeklid. Men det er altså heller ikke godt nok. 
Jeg kan i øvrigt berette, at resten af dagen i går gik uden problemer - jeg lavede både pandekager uden mel og oopsies Derfor blev det heller ikke en kaloriefattig dag - Jeg er nemlig usandsynligt glad for pandekager <3 De smager ikke helt som rigtige pandekager, men fyld hjælper på det - jeg lavede en jordbær coulis af frosne jordbær, noget sukrin+. Det smagte himmelsk til, især med et par skiver banan ovenpå :-)

Til morgenmad i dag har jeg fået denne herlighed:


Billedet er godt nok ikke super kvalitet :-/ 
Men den lækre morgenmad består af en af pandekagerne fra i går med lidt coulis, og en oopsie med ost og agurk. Lækkert! Jeg har en meget bedre følelse i maven i dag, den føles virkelig som om jeg har fået brød, og det var lige hvad jeg trængte til. Og så er det super sundt! Der er voldsomt meget æg i de der oopsies, sp de mætter dejligt, og giver en masse protein.

Her til formiddag, vil jeg bage kerneknækbrød uden mel og se hvordan det bliver :-)  Nu hvor jeg er kommet i gang med nogle brød -og kornerstatninger virker det ikke som en helt lige så stor udfordring!

Senere skal jeg ud og gå en tur med en veninde, og nyde at der er en smule varmegrader i dag - jeg suger lyset til mig, mens det stadig er der, skal forstås. I aften satser jeg på, at jeg skal afsted til bodycombat, hvis min krop vil opføre sig ordentligt, og ikke give mig hovedpine -.-

I weekenden vil jeg i øvrigt lave noget så lækkert, som en LCHF chokoladekage - Ja, man kan jo diskutere hvor godt det er for vægttabet, når jeg også spiste en masse pandekager i går - men sådan er det altså at have efterårsferie ;-) Det er i øvrigt endnu en motivationsfaktor for at tage afsted til træning :-)

Etiketter: ,