Hobbyer, weekendsnacks og shopping

Torsdag har jeg altid studiefri - de studiefri dage er sat af til at læse - normalt. Men i går besluttede jeg mig for, at jeg ville holde fri i dag - sådan rigtig fri. Derfor sov jeg længe, spiste en kæmpe og lækker morgenmad bestående af scrambled eggs med en skvis fløde i stedet for mælk, bacon og et lille stykke LCHF-brød med flødeost - og dertil masser af kaffe med letmælk - ja, for skummetmælk er jo blevet bandlyst fra køleskabet ;-) Det smagte himmelsk, og det mættede ufattelig meget.
       Efter morgenmaden gjorde jeg mig klar, og tog derefter i Rosengårdscenteret. Jeg besluttede mig for at gå derover, jeg har alligevel ikke særlig langt. Da jeg gik rundt og kiggede, fandt jeg en kjole fra Vila, som jeg længe har luret på, og den var sat ned til kun 100 kr. Jeg har ikke prøvet den før, så jeg tænkte, at det kunne jo ikke skade. Jeg er efterhånden ved at have indstillet min hjerne på, at jeg ikke længere skal kigge efter str. L eller XL, men i stedet gå efter medium. Med den fine kjole i en str. M smuttede jeg ind i prøverummet og prøvede en på - og jeg blev SÅ glad - Den sidder nemlig mega godt på mig, og den viser virkelig, hvor meget jeg har tabt mig - Jeg er stadig helt oppe at køre over hvor godt den sad.
       I den anledning har jeg besluttet mig for, at I skal have et helkrops-billede, hvor jeg har kjolen på - jeg lader ellers sjældent folk tage billeder af hele min krop, da jeg jo ærlig talt aldrig har brudt mig om min krop! Billedet går der dog noget tid inden I får - jeg skal nemlig først have kjolen på d. 1 december, når jeg holder fødselsdagsfest - det giver mig også tid til at træne maven lidt(den sidder nemlig stramt på maven) og samtidig smide et par kilo mere :-)  Og hvilken bedre motivation findes der, end at skulle have et billede af sin krop ud i cyberspace????? Jeg vil til den tid også forsøge at finde et helkrops-billede fra før vægttabet til jer, så der er noget at sammenligne med. Men det er som sagt lidt svært at finde sådanne billeder!
 
      Nå, nu til mad-delen. Jeg har fået lavet en ny coulis i dag, da jeg ikke havde mere tilbage. Jeg bruger den jo som bekendt, til at blande sammen med den græske yoghurt om morgenen, for at give det lidt smag. Portionen i dag, blev en lidt stor af slagsen, så noget af det ryger nok i fryserenPortionen består af:

200g frosne jordbær
100g frosne hindbær
100g frosne blåbær
2 tsk sukrin +
1½ dl vand

Alle ingredienserne puttes i en gryde, hvor de varmes op, og skal småkoge i omkring 15 minutters tid. Derefter blendes det sammen, og så på køl - så er der coulis til hele ugen, og det er altså bare lækkert :-)

Udover coulis, fik jeg også lavet ugens weekendsnacks - så slipper jeg nemlig for at stå og lave dem i morgen, når jeg kommer træt hjem fra studiet. I denne uge står menuen på hjemmelavet, sukkerfri bownty inspireret af Jane, som består af følgende:

2/3 af den "stive del" i toppen af en dåse kokosmælk som har stået på køl nogle timer
1 spsk kokosolie
1 spsk sukrin+
90g kokosmel
250g chokolade

Først skal kokos"mælken" smeltes i en gryde. Når den er smeltet, tilsættes olien og derefter sukrin. Så tages den af varmen, og kokosmel tilsættes. Rør godt rundt, put det i et filmbeklædt fad og pres det ud i den tykkelse du vil have det.

Efter et par timer på køl, tager du det ud, skærer det ud i den ønskede størrelse og dypper det i smeltet chokolade. Det er en god ide, først at tage det ud, lige inden det skal dyppes i chokolade, da det hurtigt "smelter" og bliver svært at arbejde med :-)

Jeg kan slet ikke vente til morgen, hvor det står på menuen som aftenssnack - billeder kommer i løbet af weekenden! :-)

Etiketter: ,