Opgaveskrivning og weekend

Ja, jeg kan afsløre, at jeg ikke har turdet være på vægten - det var jo ellers meningen, for at jeg skulle tillade mig selv at lave en weekendsnack - Sagen er bare den, at jeg: 1. allerede har lavet en weekendsnack og 2. har lyst til en weekendsnack, og nok uanset hvad, ville være ligeglad med hvad vægten siger ;-)

Jeg må tage mig lidt sammen fra på mandag, men indtil da, vil jeg nyde det sidste af ferien, sammen med min opgaveskrivning, og nyde denne lækre sag, sammen med en hjemmerørt vaniljeis. Kagen står i køleskabet, den er blevet smagt på i går, men vi blev enige om, at den skulle spises sammen med vaniljeis - så det rører jeg sammen her til formiddag. Det bliver altså vores weekendsnack - næsten 100% LCHF(der er jo lidt sukker i chokoladen) - jeg lover der kommer billeder :-)

Jeg har jo en opgave jeg skal skrive i denne her uge - altså den uge som næsten er slut(host host). Jeg har læst en bog af Helle Helle, og den skal der skrives en opgave over - problemet er bare, at det har taget mig helt indtil i går, at finde ud af, hvad jeg vil pege på som den centrale tematik, så jeg skal egentligt først for alvor i gang med at skrive nu - rimelig dumt når der har været en hel uge til det, men hvad skal man gøre? Min hjerne har bare været lidt langsom ;-)Og hvad har jeg så lavet, når dagene ikke ligefrem er gået med opgaveskrivning? Fik jeg trænet de famøse 4 gange jeg havde planlagt? Nej. Jeg fik trænet én gang, nemlig i mandags. Det var rigtigt fedt at få trænet - problemet var bare, at jeg havde det skidt resten af dagen. Jeg ved stadig ikke helt hvad der er med mig. Enten er kroppen stadig ved at vænne sig til, at skulle bruge mere protein og fedt som brændstof, og ellers har jeg reelt fanget noget. Jeg tror bare mest på den første løsning. Derfor er det jo egentligt meget godt, at jeg har valgt, at bruge netop efterårsferien på, at få startet projektet op - det er bare lidt ærgeligt, at sove sin ferie, og tiden til at skrive opgave ikke mindst, væk fordi man har det skidt. Well. Done is done, og jeg håber på, at min stakkels krop snart får det bedre.

Nå, og se så, så lavede jeg lige endnu en overspringshandling - det var dog utroligt ;-) Jeg vender tilbage med billeder og andet spas senere :-)


Etiketter: ,