Øv!

Ja, så er jeg altså vågnet i dag med den vildeste madlede - uanset hvad jeg i tankerne prøvede at byde mig selv af mad, kunne jeg ikke overbevise mig selv. Jeg overgav mig derfor til en gammel vane; Yoghurt med Axa Fibersund, som er en drys bestående af hvedeklid og dadler.

Jeg fortryder det nu, for der er masser af alternativer, som er mere blodsukker venlige i køleskabet, men dem fik jeg altså ikke benyttet mig af - derfor begynder de 7 dage uden korn og sukker altså forfra fra i morgen - og gælder selvfølgelig også resten af dagen i dag. Øv øv!

Jeg synes bare det er enormt svært - især det der med pålæg og ost - jeg kan ikke spise det uden brød! Derfor har jeg besluttet mig for at bage to ting i løbet af de næste par dage: Janes kerneknækbrød og Janes oopsies. Det kan måske give mig en mere brød-agtig fornemmelse, og redde mig de dage, hvor jeg bare har lyst til brød med pålæg til morgenmad - I fatter slet ikke hvor meget brød, jeg i perioder har kunnet konsumere - Det er sket MANGE gange, at jeg har spist rugbrød både morgen, middag og aften.

Etiketter: ,