Ved du, hvad du skal bruge din weekend på? ...

... Ellers har jeg en genial idé!
Jeg har bagt et par forskellige ting i denne uge, for at finde en erstatninger til brød - Først var det oopsies, og de smagte godt, men de er jo enormt lette i konsistensen, og meget luftige - de gav en fornemmelse af brød, men uden helt rigtigt at "do the trick".
   Derfor søgte jeg videre. I går bagte jeg så LCHF brød - og helt ærligt ikke? Det er fantastisk. Jeg tror ikke jeg nogensinde kommer til at savne rugbrød, hvis bare jeg altid har dette liggende. Det er så godt, at selvom jeg stadig har flere stykker, OG frosset 4 stykker ned, så skal jeg bage et brød mere i løbet af weekenden, og virkelig have fyldt fryseren - Det er nemlig en genial madpakkeløsning. Det fungerer SÅ godt som sandwich brød - og i dag fandt jeg ud af, at det også gør sig godt på brødristeren.
Min version af brødet ser sådan her ud:
Jeg har fuldt Janes opskrift til punkt og prikke. Her i weekenden tror jeg dog, at jeg vil forsøge mig med en version, hvor jeg putter nogle revne gulerødder i :-) Mmmm!
   Og ved I hvad det bedste er? Det mætter! Det mætter fuldstændig, åndssvagt meget, så bare et enkelt lille stykke, er nok til frokost med pålæg på - både blodsukkerstabiliserende og vægttabsvenligt - Lige noget for mig!
   Det var da vist i øvrigt noget med, at jeg lovede et billede af den famøse weekendsnack tidligere - men den var så lækker, at jeg glemte, at tage et billede! Jeg lover at tage et i morgen ;-)

Etiketter: ,