Weekenden er ovre...

... Og det har været en dejlig en af slagsen! Herhjemme har vi haft en virkelig dejlig og afslappende weekend.

Fredag aften var der bøf, hjemmelavet bearnaise, ovnbagte jordskokker, parmesan-squash og en lækker rødvin på programmet - det så sådan her ud:
Billedet er altså virkelig ikke god kvalitet - jeg håber min nye smartphone kommer i morgen, så jeg kan få taget nogle bedre billeder til jer!


250g smør
2 bægre past. æggeblommer
2 tsk bernaise-essens
2 tsk tørret estragon
salt og peber

Æg og essen blendes godt sammen, og mens man fortsat blender, hældes smørret lidt efter lidt i. Derefter varmes sovsen op over vandbad og krydderierne tilsættes.


Squah i den ønskede mængde
Olie
Salt og peber
Revet parmesan

Først steges squashen på panden i olien, hvor salt og peber kværnes hen over. Derefter lægges de på en bradepande med bagepapir, og den revede parmesan lægges oven på skiverne. Det bages i ovnen på grilleffekt indtil osten er smeltet - det tager ikke mange minutter, så man må holde øje med, hvornår de er færdige.

Jeg har ikke fået særlig meget grønt i denne weekend - lørdagens aftensmad var nemlig bare en gentagelse af fredagens, dog med skinkeculotte i stedet for bøf - men stadig med rødvin ;-)

Her til aften har vi fået en grønsagssuppe med jordskokker, porrer, gulerødder, løg og fløde, som selvfølgelig gav noget grønt, men ikke helt nok til at kompensere for weekendens mangel på samme.

Derfor har jeg allerede lavet en salat klar til i morgen bestående af hvidkål, gulerødder, orange peber, tomat, agurk og kernerne af et granatæble. 
Jeg har givet mig selv lov til, at spise meget i denne weekend, af den simple grund, at det have jeg lyst til. Det betyder dog også, at jeg må give den lidt mere gas på motions-fronten den næste uge. Jeg får nok kun tid til Combat i morgen tidlig og fredag morgen, men jeg tror jeg vil nyde de lækre efterårsfarver, og gå nogle lange ture.
Vil I høre noget mærkeligt? Når min man og jeg går tur, følger vores kat efter os. Sådan, virkelig følger efter os. Den går et par meter bag os. En gang i mellem stopper den for at snuse til noget, men så snart den opdager vi er foran, sætter den i løb, så den igen går et par meter bag os. Det er altså mærkeligt - men også enormt hyggeligt. Så er vi ude at gå hele vores lille familie samlet ;-)

Før weekenden lavede jeg jo også hjemmelavet bounty som weekend snack. Jeg synes ikke de blev særligt fantastiske, men manden var vild med dem. Der er stadig en del til overs, for som han siger, de mætter! Jeg har i stedet kastet mig over (alt, alt for mange) friske dadler, og er endnu en gang blevet mindet om, hvorfor jeg ikke bør købe dem - det kan jeg nemlig slet, slet ikke styre ;-)

Nu er jeg bare spændt på, hvad vægten siger tirsdag morgen - jeg håber stadig den er under 69 kg, for damn  de 68,8 kg føltes godt!!!!


Etiketter: ,