65? Sagde du lige 65???????????

Ja, nu kommer vi altså ind på et af de mere personlige punkter her, nemlig min BH størrelse. Men jeg bliver simpelthen nødt til at dele det, da jeg er blevet noget overrasket i går.
Jeg har godt lagt mærke til, her henover de sidste par måneder, at mine bh'er er blevet løsere og løsere. Så i går da jeg alligevel var ude på en lille shoppetur, og gik forbi Change, ville jeg gå ind og få målt min størrelse. Jeg brugte før en 75 - ja skålen er jo lige gyldig for jer tænker jeg - det relevante er nemlig, at damen målte mig til en 65 i stedet! No wonder de sidder "lidt" løst. Jeg havde helt glemt hvor rart det er med er bh der passer :-p
Så nu er den lykkelige ejer af to ny bh'er i den helt rigtige størrelse. Jeg havde faktisk bare regnet med en 70, men 65? Wauw, jeg har altid set det som om, at det er virkelig tynde mennesker der går med str. 65 i omkredsen. Vildt!


Noget andet spøjst, nu hvor vi er inde på det. Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde taget et billede af hele min krop da jeg startede mit vægttab(altså i undertøj eller lignende) - for det er sket over så lang tid, at jeg har svært ved at se at der sker noget. Den eneste måde jeg egentligt ved det på, at fordi intet af mit tøj passer, og at jeg er gået minimum 1-2 numre ned, når jeg er ude og prøve tøj.

Når jeg står og kigger mig i spejlet, synes jeg vitterligt det ser ud til, at jeg stadig vejer 80 kilo. Derfor prøvede jeg i dag, at tage et billede af mig selv i spejlet. Da jeg så kiggede på det bagefter, prøvede jeg at tage et redskab jeg har lært hos min psykolog, hvor jeg skal erstatte mine automatiske(dårlige) tanker, men alternative tanker. I dette tilfælde er brugte jeg de alternative tanker ved at tænke: "Hvad ville jeg tænke, hvis billedet ikke var af mig, men af en anden pige?"

Altså, i stedet for at tænke: "Ej, hvor ser jeg tyk og grim ud" prøvede jeg i stedet at se helt objektivt på det.
Derfor blev mine tanker i stedet: "Jeg synes pigen har kraftige ben, som godt kunne trænge til lidt arbejde. Til gengæld har hun en pæn numse, selvom den er lidt stor. Hendes overkrop er ret spinkel, selvom maven måske er lidt oppustet"

Kan I se det? det kan godt være, jeg stadig ikke er tilfreds, men sådan helt objektivt, er det faktisk det jeg tænker, om min egen krop. Effektivt ikke? Nå, men nu skal I høre. Jeg har fundet et gammelt billede i gemmerne. Det er af hele min krop, og det er et halvt års tid inden jeg rundede de 80 kilo, så det er selvfølgelig ikke helt præcist - temmelig sikker 4-5 kg ved siden af. Men jeg synes det giver et fint billede til sammenligning.Og så til det nye billede. Der er få mennesker, der har set mit i så lidt tøj, som I nu kommer til - så det er et stort skridt for mig, men jeg tror også det er et vigtigt og anerkendende skridt for mig :-)
Jeg synes selv, at der er sket en del ændringer - specielt min talje er der sket en del med - et rimeligt godt resultat indtil videre. Der skal bare lige arbejdes lidt på benene og lidt på maven :-)

Ps. Se venligst bort fra alt vasketøjet på gulvet - det er en længere historie ;-)Etiketter: , , , , , , , , , ,