Aftensmad på farten og 7-eleven

Min mor er endnu ikke udskrevet fra sygehuset, så dagen i dag er endnu en gang tilbragt i Esbjerg. I dag var jeg heldigvis forberedt på at skulle afsted,  så jeg tog en madpakke med bestående af råkost og kylling. Desværre blev mit blodsukker noget lavt her i eftermiddags, så jeg måtte i 7-eleven på banegården. Det er altså et chokerende lille udvalg til mennesker som vil have rigtig mad. Derfor blev min aftensmad cashewnødder,  et kyllingespyd og en kop The - dog skal de have ros for at forhandle pukka The I stedet for en tarvelig pickwick :-)
    Jeg synes altså det er svært det med mad på farten. Man skal jo planlægge enormt meget for at få noget der gavner kroppen.

I aften skal jeg i bio med min dejlige mand, og der synes jeg også at det er noget af en udfordring - jeg elsker nemlig popcorn, men jeg er ret sikker på, at dem i biografen ikke indeholder noget som helst godt - specielt det fedtstof de bruger bekymrer mig. Og jeg er bare ikke typen der kan gå i biografen uden nogen form for snack, når alle andre omkring mig sidder og guffer.
   Til gengæld havde min svigerinde en tarvelig købekage, hjemmelavet marengs og cola med på sygehuset til min mor, og absolut intet af det fristede mig - men jeg havde jo også min  kyllingesalat :-)


Etiketter: ,