Det der med fødselsdag og kagemand

I dag har jeg været til fødselsdag hos en veninde. Og det har simpelthen været så hyggeligt. En af mine gode kammerater var der også, og det var en af de der dage i ved, hvor alle bare er i godt humør, humoren fylder meget, og hvor man griner så meget, at man får ondt i maven!
Til gengæld er der også noget andet der har givet mig ondt i maven; det var nemlig en fødselsdag med boller, kagemand og slik. Og det eneste jeg sagde nej tak til var kakao. Jeg spiste to hvide boller og tre stykker kagemand - og en masse slik! Og nu sidder jeg i toget, med begyndende mavepine- og har købt en sødet frugt drik til turen! Det er helt vildt, hvor irrationelt man kan handle, når man allerede er sukker påvirket.
Det værste er, at jeg egentligt kun tog den første bolle + kage af høflighed, fordi jeg var inviteret som gæst; Men det er jo ligesom at give en alkoholiker en flaske vodka, og forvente, at han kun drikker en enkelt drink.
Og i morgen ved jeg så det kommer - sukkertømmermændende! Du ved, dem som dehydrerer kroppen, og som giver abstinenser.  Dem har jeg i morgen når jeg vågner i morgen. Og sikkert også en hovedpine som følge. Og i morgen bliver en kamp. Og det er bare dumt. For så godt smagte det virkelig ikke. Men det trickede godt nok noget skidt i mig. Og jeg prøvede endda at starte dagen godt med både æg, fedt og nødder. Øv!
Men i morgen starter en ny dag, hvor jeg helt selv kan styre hvad jeg vil spise, uden at skulle tænke på høflighed, og uden at tricke sen søde tand.


Etiketter: , , , , , , , , , ,