Det er med teknologi ...

Ja, jeg gik jo for et par dage siden min nye, fine, røde Samsung Galaxy SIII - og guderne skal vide jeg ELSKER den. Men! I går aftes, kom jeg lidt sent i seng, fordi jeg havde veninde besøg hele eftermiddagen og aftenen. Derfor synes jeg ikke lige, at jeg var frisk til at stå op kl. 6:55, for at komme på comat morgenholdet. Derfor meldte jeg fra fitness holdet, men satte alligevel min vækkeur til 6:55, og tænkte, at så kunne jeg tage stilling, når vækkeuret ringede. I samme omgang trykkede jeg på en gadget-titel, som hed "slå alle lyde fra" - jeg tænkte jo, at det bare var ligesom at sætte telefonen på lydløs.

Da jeg vågnede ved en 4-tiden i morges, fordi jeg skulle tisse, besluttede jeg mig for, at jeg ville tage til træning, at det kunne jeg godt. Da jeg vågnede igen, var klokken bare blevet 8, og det var altså 15 minutter før holdet startede - det kunne jeg jo lige så opgive, så jeg lagde mig til at sove igen.

Da jeg så vågnede her klokken 10, lå jeg og tænkte lidt over, om jeg havde været så langt væk, at jeg kunne have slået det fra(Det ville på ingen måde være første gang), men manden(Som sover en del lettere end sin kone) kunne minsandten heller ikke huske den havde ringet. Og så kom jeg jo i tanke om den famøse gadget jeg havde slået til - den vil ikke længere blive benyttet kan jeg hilse og sige. Jeg er i øvrigt glad for, at jeg afmeldte holdet i går, så jeg ikke skal betale 30 kr. for ikke at være mødt op, og samtidig er det da meget heldigt, at jeg først møder kl. 14 om fredagen ;-)

I går var jeg jo ude og power-walke i skoven - og jeg gave den virkelig gas :-) Jeg power-walkede i omkring én time, og efter det, besluttede jeg mig for, i at sætte tempoet ned, og nyde naturen - jeg var helt alene, i den kæmpe store skov, så jeg tog bl.a. en anbefaling fra Charlotte og krammede et træ! Derudover dansede jeg til musikken i ørerne og lavede gadedrengehop på en temmelig lang strækning - jeg følte mig virkelig dum, men der var jo ingen mennesker, så det gjorde ikke så meget - for jeg blev nemlig i VILDT godt humør af det! :-) Og jeg var jo i lidt øv humør, så det var vist meget godt for mig.

I morges gik jeg på vægten igen, efter det lille nederlag i tirsdags, hvor jeg slet ikke havde tabt mig siden sidste uge - jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg går egentligt ofte på vægten, de dage hvor jeg skal til fest. Jeg kan ikke helt gennemskue mig selv, og hvorfor jeg gør det, men det gør jeg altså. Jeg blev heldigvis gladeligt overrasket, da den sagde 68,5 kg. Yay,  minus 300 gram siden tirsdag, det er jo meget pænt :-) Og eftersom jeg har tænkt mig at skippe weekendsnacksene i denne weekend, håber jeg lidt på, at alkoholen i aften, ikke kommer til at have alt for stor indflydelse. Jeg skal være alene hjemme det meste af weekenden, så jeg kan jo tage en power-walking tur mere ude i skoven :-)


Etiketter: ,