Juhhuuuuuuu ..... Nå, nej!

ØV!!!! MED kæmpe mega mæssigt ØV PÅ!!!

Min fødselsdagsgave fra min søde mand, kom med pakkeposten her til aften - og jeg blev SÅ glad.
Min fødselsdagsgave er nemlig en Kenwood foodprocessor med saftcentrifuge og alskens andre lækre ting, som skal fremme min sundhed, og give mig en masse lækre vitaminer i form af grønsagsjuicer.

Jeg pakkede selvfølgelig ivrigt min gave op, og det væltede faktisk ud af den lille kasse med tilbehør - alligevel var det som om der manglede noget. Jeg begyndte at sammenligne brugsanvisningen med antallet af tilbehør, og det passede sådan set sammen. Og så begyndte jeg at sammenligne brugsanvisningen med hjemmesiden hvor den er købt - og så passede det da bare overhovedet ikke sammen. Og jeg skulle lige til at blive sur, og føle mig snydt, da jeg i forvejen er lidt skeptisk, overfor dette, tilsyneladende vidunderprodukt jeg har fået(/købt), fordi jeg synes det lyder for godt til prisen, sprang jeg faktisk lidt for hurtigt til den konklusion, at det måtte være fordi de havde snydt mig - jeg er vist lidt for skeptisk.
I stedet gik det nemlig op for mig, at det ganske enkelt er den forkerte foodprocessor de har sendt.

Heldigvis var det 19:45, så jeg kunne stadig nå at ringe til kundeservicen, som havde åbent til kl. 20. De var suuuuuper søde, og vil, når de modtager den forkerte, sende den rigtige til mig i stedet. Men hvor er det bare bittert, lige at nå, at blive heeeeeelt vildt glad, for så at blive skuffet. Øv :-( Og desværre skal jeg vente helt ind til starten af næste uge, med at få min rigtige foodprocessor - og det er endnu mere øv, fordi jeg i dag var nede og handle, og har handlet ind til nogle seriøse grønne juicer - Sådan ca. dobbelt så mange grønsager som jeg plejer at købe til en uge. Jeg håber virkelig de kan holde sig, så jeg ikke skal guffe mig igennem dem allesammen på én uge - det ville være voldsomt!

Vi har bestilt foodprocessoren på Wupti.com. Og jeg må sige, de har faktisk en virkelig god kundeservice - det har jeg oplevet flere gange nu. Og det man bestiller kommer altid utroligt hurtigt. Men hvor er jeg dog ked af, at skulle vente en ekstra uge på min gave - jeg glæder mig sådan til at få den!

Etiketter: ,