Madpakke

I denne her måned holder vi 'tøm fryseren' hjemme hos os. Det har indtil videre fungeret godt, ikke at købe noget kød - lige indtil jeg var i Bilka i dag. De havde masser af nedsat kød, deriblandt en masse bøffer. Og jeg ELSKER bøffer. Til gengæld er jeg gift med verdens mest underlige mand, som ikke bryder sig specielt meget om bøffer - og ja, det er okay at reagere sådan her O_o 
Men ved I hvad? Så er der bare mere til mig ;-) jeg hamstrede af alle de nedsatte bøffer, af virkelig god kvalitet, og frøs dem ned i fryseren - bortset fra én.  Den har jeg nemlig lavet til en lækker, lækker steak sandwich, som i morgen skal udgøre min madpakke. Og helt ærligt, se lige på den - kunne den være stegt bedre? Det tror jeg ikke!Sammen med lchf sandwich brød, bernaisemayo og tomat+agurk blev det til denne sandwich, som jeg glæder mig meget til at sætte tænderne i i morgen :-) I øvrigt er der en halv bøf til overs, så måske det også bliver til en morgen-sandwich??? 
Bernaisemayoen har jeg stjålet fra Jane. Den består af sennep, mayonnaise, bernaise-essens og tørret estragon. Jeg prøvede mig bare frem med mængden, og det blev altså virkelig godt - sidder egentligt lidt og fortryder, at jeg nøjedes med at smøre brødet - der skulle da have være en ordentligt klat inde i midten også ;-)
Brødet er stjålet ovre fra Frk. Sveske.


Jeg har i øvrigt en god nyhed - det går godt ned af med vægten - det bliver MEGET spændende på tirsdag, hvad vægten siger, men jeg kan afsløre allerede nu, at det kun kan blive godt - stay tuned ;-) Jeg må se om jeg kan holde mig væk fra den indtil tirsdag - det er bare så pokkers fristende - men det er jo også rart med en positiv overraskelse :-)

Etiketter: ,