Om forelskelse, meditation og om at give slip


Jeg er blevet forelsket i Jon Gabriel, eller måske nærmere hans metode, som jeg skrev om forleden. Så forelsket, at jeg må eje hans bog 'The Gabriel Method'. Jeg bestiller den i næste uge, og jeg glæder mig til at læse hvert et ord han har skrevet - jeg har nemlig allerede fået en forsmag på www.thegabrielmethod.com hvor man kan læse det første kapitel, og jeg er allerede afhængig.
    Jeg har de sidste par dage lyttet til hans 'evening visualization' flere gange om aftenen, og også i løbet af dagen, hvis jeg har tid til lidt meditation - og det rykker altså noget indeni mig, som jeg er spændt på at se, hvor det bærer hen.

Love    Bl.a. har det fået mig til at slappe lidt af, overfor mig selv. Og indse nogle ting om mig selv.
Eksempelvis er jeg ikke taget til træning her til aften. Jeg hader simpelthen at træne om aftenen - og hvorfor træne hvis man hader det? Hvorfor så ikke bare vente, og tage morgenholdet i morgen, som jeg har lyst og energi til? Men nej, jeg skal jo konstant leve op til mine egne forventninger - det skal være slut med de høje, og både urealistiske og uretfærdige, forventninger til mig selv! Jeg vil i stedet fokusere på, at gøre det der giver mig energi - eksempelvis morgen -og formiddagshold. Det åbner også op for flere muligheder socialt, ikke at skulle noget om aftenen. Det er slut med aftenhold - i hvert fald så længe jeg ikke har lyst.

    Derudover, vil jeg begynde at benytte mig meget mere, af denne her tankegang: "Jeg må spise alt det sukker jeg vil, bare ikke i dag". Jeg ved at mange bruger den som en kraftfuld sætning i deres hverdag, og det vil jeg afprøve.
    Lige nu foregår der noget af en prøvelse - jeg er ved at sammensætte en lille kurv af ting og sager, som i sidste ende skal udgøre en fødselsdagsgave til min veninde her i slutningen af november. Den skal fyldes med alle mulige ting, som jeg ved hun elsker. Deriblandt guldbar med dronningemandler. Mælkechokolade. Og de er allerede købt, og er altså indenfor mine fire vægge. Spørg lige om jeg har lyst til at spise det? Men ved I hvad? Jeg må faktisk spise alle de guldbarrer jeg vil - bare ikke i dag.
      Jeg kan mærke, at jeg nærmer mig en tankegang, hvor jeg ikke længere vil banke mig selv oven i hovedet med min overvægt - i stedet vil jeg lade min krop tage tingene i det tempo den vil, og ikke presse mig selv.

     I dag har i øvrigt været en lidt vild dag på madfronten -jeg har nemlig slet ingen form for mellemmåltider fået. Jeg har spist yoghurt til morgenmad, omelet til frokost, og kyllingedeller til aftensmad - that's it. Det er vildt for mig, men jeg har ikke haft behov for andet. Jeg har vitterligt ikke haft behov for andet - wauw! Der sker nye ting med mig, og jeg kan lide dem :-)

Etiketter: ,