Sikke en weekend ...

Weekenden er overstået, og for første gang i lang tid, gør det mig absolut ingenting.

I fredags skulle jeg i byen med mine studiekammerater. Og selvom jeg godt vidste, at det ikke ville blive alt for godt, med alle de sukker -og alkoholholdige drikke, men jeg tænkte, at jeg jo ville have hele weekenden til at komme mig over det. Da vi så var afsted, og det blev tid til en form for aftensmad, blev jeg nedstemt, og måtte give mig i lag med en noget ussel pizza. Så langt så godt, jeg ville jo stadig have weekenden til at komme mig.

Da jeg vågnede lørdag morgen, var det dog til den kedelige nyhed, at min mor var blevet indlagt på sygehuset i Esbjerg i løbet af natten. Så jeg måtte afsted til Esbjerg, og hurtigt lige arrangere med en veninde, at jeg kunne overnatte hos hende.

Da jeg kom til Esbjerg, var min mor heldigvis i bedring, og i løbet af lørdag blev hun flyttet til en anden afdeling. Da jeg alligevel ikke kunne sidde hos hende hele tiden, besluttede jeg mig for at jeg ville ses med en kammerat. Jeg har nogle fantastiske venner, både her i Odense hvor jeg nu er bosat, men bestemt også i Esbjerg hvor jeg er vokset op. De er der altid når det brænder på, og for det meste ved de hvad jeg har behov for. I dette tilfælde mente min kammerat, at jeg trængte til at komme lidt ud, så han tog mig med til en fest. Endnu en gang blev det en temmelig våd aften/nat.

Da jeg vågnede søndag, havde jeg altså dobbelt tømmermænd, og kunne ikke rigtigt sove længe, da jeg bare gerne ville op til min mor på sygehuset og se hvordan det gik med hende. Det skal i samme vending nævnes, at jeg jo har spist rundt omkring ved mine venner, hvor jeg ikke selv har haft indflydelse på det. Derfor har jeg både fået brød, pasta og mere brød, så mavepinen meldte sig virkelig også i går.

Nå, men jeg kom om til min mor, og hun var heldigvis fortsat i bedring. Dog har de fundet alskens andre dårligdomme i hendes stakkels krop, men det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Dog kan det godt risikere at få en del indflydelse på mit humør, og dermed på bloggen og mit forhold til mad, at jeg pludselig skal til at affinde mig med, at min mor er syg. Jeg er trods alt kun 22, men til gengæld er min mor gammel, fordi jeg er efternøler.

Da jeg havde siddet det meste af dagen hos min mor, og min ene storebror kom og overtog, besluttede jeg mig for, at det var tid til at komme hjem til min mand og til Odense. Så jeg smuttede med et tog, og fik for første gang hele weekenden et nogenlunde ordentligt måltid, nemlig en salat med kylling.

I går da jeg kom hjem, var jeg enormt påvirket af min mors sygdom, så jeg gik i seng næsten med det samme(ved 20-tiden), og er lige stået op. Jeg har fået spist noget græsk yoghurt med nøddedrys, men jeg har simpelthen en frygtelig mavepine. Der er combat om en lille time, og jeg har endnu ikke taget stilling til, om jeg skal afsted. Jeg kan ikke vurdere om jeg kan overskue det, både fysisk og psykisk. Hvilket måske i virkeligheden er et tegn på, at jeg ikke kan.

Jeg vil vende tilbage en af dagene, med ugens madplan. Vi holder virkelig spare-måned, og tømmer derfor fryseren, og det er faktisk lidt sjovt, at skulle tænke kreativt. Lige nu skal jeg lige have fundet ud af hvad jeg skal(eller ikke skal)i dag.

Ha' en god dag derude :-)

Etiketter: ,