Velkommen til et nyt familie medlem

Min foodprocessor kom endelig i går - den er allerede blevet brugt en del, og har fået et navn; Hulk Ken(Hulk som i vred mand der river ting i stykker, Ken som i Kenwwod!)


Og jeg må sige, at jeg virkelig har fået meget for penge - Eller min mand har, for det er jo min fødselsdagsgave - Det mister dog lidt sin betydning, når jeg selv har valgt det, og selv har betalt for den(fællesøkonomi) :-p Ikke desto mindre, er det den bedste fødselsdagsgave jeg nogensinde har fået - den sparer så meget tid! Nu mangler vi bare en opvaskemaskine, så jeg ikke skal vaske det hele op i hånden, hver gang det er blevet brugt ;-)

I skulle næsten have haft et billede, fra hvor jeg lige havde pakket den ud - det var et kaos. Først skulle jeg sådan rent formelt finde ud af, om alle tingene var der. Derefter skulle jeg finde ud af, hvad der var til hvad, så jeg kunne finde ud af hvad jeg skulle bruge mest, og derfor finde de bedste pladser til i skabene. Jeg har aldrig haft sådan en maskine før, så det var virkelig forvirrende. Nu har jeg dog allerede temmelig godt styr på det :-)
Den har en saftcentrifuge, som indtil videre har produceret 3 ÅNDSSVAGT lækre juices til mig - jeg troede virkelig, at det ville være svært at klemme det ned, men det smager jo viiiiiildt godt. Indtil videre har jeg prøvet mig frem, men en masse forskellige grønsager, men hver gang med et halvt æble, lidt citron og ingefær.
Saftcentrifugen efterlader jo en del grønsagsaffald, og ud af det lavede jeg nogle "kiks" eller små brød(Jeg blandede noget husk, en håndfuld hasselnødder, to æg, en håndfuld solsikkekerner og krydderi i, gav det hele en tur i hulken og bagte dem i ovnen en halv time). De blev ret vellykkede, og min frokost i dag bestod derfor af en juice og 4 ristede kiks flødehavarti - super lækkert. Faktisk bestod min morgenmad af helt det samme. Mest fordi jeg har haft travlt med at rydde op og gøre rent i dag, inden min fødselsdagsfest på lørdag.Det eneste der skuffer mig er, at jeg ikke kan bruge rivepladerne, til at rive grønsager. Jeg har læst brugsanvisningen, men alligevel kan jeg ikke finde ud af det. Ved ikke om det er fordi det bare ikke duer, eller om det er mig der ikke forstår hvordan man gør. Men grønsagerne bliver næsten ikke revet, de ryger bare ud over kanten på rivepladen, og ned i skålen. Til gengæld klarer kniven fint at hakke grønsagerne til råkost, kødsovs osv. Det er derfor heldigvis ikke nogen katastrofe. Måske hvis jeg lige går og tænker over det, kan det være jeg får en åbenbaring om hvordan det skal gøres ;-)

Etiketter: , ,