Dagen i billeder(indtil videre)

Det er gået op for mig, at vi ikke har flere æg, så jeg kan ikke bage brød i dag. Til gengæld har jeg hygget mig med neglelak og at tage billeder.
Jeg har lavet disse jule-agtige negle, med følgende tre lakker


En grå/blå OPI. Jeg har aldrig haft OPI før pga. prisen, men så fik jeg faktisk en del i fødselsdagsgave - og det er simpelthen ALLE pengene værd. Det er virkelig et kvalitetsprodukt. Virkelig god pigmentering, dækker perfekt i første lag, er super nemt at arbejde med og tørrer hurtigt.


Ovenpå OPI'en, kom denne Maxfactor kobber glimmer. Jeg er en sucker for bårde kobber og glimmer, så what's not to like? Den er sådan en semi-dækkende-neglelak, så den egner sig rigtigt godt ovenpå en mørk lak. Og så synes jeg det giver en rigtig fin jule-agtig glød til neglene :-)


Til sidst  toppede jeg med en Depend topcoat. Der er jo ikke så meget at sige til det. Jeg synes at Depend er gode til at lave topcoat, så derfor bruger jeg den - den er nemlig billig :-)Og så får i lige et billede af min frokost - som skulle have være med hjemmebagt brød, indtil jeg fandt ud af at jeg havde for få æg. I stedet blev det en omelet baseret på (de sidste)to æg og en skvis fløde og med bacon, ost og tomat inden i.


Her til sidst får I et billede af små(host host) kattepoter i sneen ude på altanen - Katten er altså selvsagt ikke tosset med at komme ud i sneen, og det ses vist også ret tydeligt her, at det kun blev til et enkelt skridt ud i kulden, før han vendte om igen ;-) Den snedækkede ikea-pose til venstre i billedet, er i øvrigt mine grønsager som endnu engang er blevet efterladt ud i sneen. Oooops. Heldigvis var der ingen skade sket sidst, så jeg håber det samme gælder for i dag :-)


Etiketter: ,