Fødselsdag med tømmermænd

I dag er det min fødselsdag. Og i går holdt jeg fødselsdagsfest. Det var en mega fantastisk fest, og jeg er simpelthen så lykkelig. Det var så skønt, at have alle mine dejlige venner samlet, og det fungerede bare så godt. Og vi festede og festede og festede ... Indtil jeg gik kold! Bogstavelig talt gik kold. Jeg stod og talte med min veninde, og fik det så dårligt. Jeg gik ud på toilettet, og tænkte jeg måske skulle kaste op. Det skulle jeg ikke - i stedet gik jeg direkte ind i seng, og faldt nærmest med det samme i søvn, og efterlod dermed en stor del af gæsterne nedenunder i stuen - og så sov jeg så til kl. 10 i formiddags, hvor jeg stod op(og i øvrigt stadig var skidefuld) og lavede morgenmad til de overnattende gæster(Som jeg i øvrigt ikke selv kunne spise, fordi jeg stadig var fuld og svimmel - jeg lå faktisk på sofaen, mens de spiste).

Efter de tog af sted, har min dag set ca. sådan her ud:
Spiste chips til morgenmad, så julekalender fra i går i tv, lagde mig til at sove, lavede steak og bernaisesauce til aftensmad, så julekalender fra i dag, og sidder nu og skriver her.
Jeg har altså absolut intet lavet, og det har være SKØNT. Virkelig bare en lækker fødselsdag, med masser af boblende lykke indeni, over alle mine dejlige venner, og den fantastiske fest - tømmermændende er helt sikkert det værd!

Det fremgår jo ret tydeligt, at dagen ikke ligefrem har været sundhedsfremmende - og for lige at toppe det, har jeg ikke fået mine grønsager ind fra altanen, inden det begyndte at sne, så nu er jeg slet ikke sikker på de kan bruges, fordi de er frosne - det bliver spændende at finde ud af i morgen - ellers må jeg juice dem allesammen ;-)

Jeg har fået en bog om stenalderkost i gave. og den glæder jeg mig til at se lidt nærmere på. Selve teorien i det, bliver lidt for firkantet, og med lidt for mange forbud for mig, men til gengæld er der nogle spændende opskrifter, som jeg glæder mig til at få afprøvet snarest - i morgen vil jeg lave en kylling med udgangspunkt i en af opskrifterne :-)

Btw, jeg havde jo faktisk lovet en helkropsbillede af min fine kjole i størrelse medium, men jeg må krybe til korset og indrømme jeg glemte alt om det i festens hede. Men der blev taget en del billeder generelt, så måske der dukker et op :-) Nu vil jeg gå i seng, og glæde mig over mit skønne liv :-)

Etiketter: ,