Glædelig jul

Ja, glædelig jul i blogland :-)

Jeg har en bekendelse - jeg skulle jo have vejet mig i går morges, for at se om jeg havde nået mit mål på 65 kg - men jeg glemte det! Julen tog over, og så kom jeg desværre helt fra det - men jeg tror heller ikke jeg har nået det. Jeg har nemlig ikke holdt tilbage med julegodterne i weekenden, eller i går og i dag - og selvom det var mig der stod for julemaden i går, blev det bare en helt traditionel ande-middag(med en god and fra slagteren), brune+hvide kartofler, opbagt sovs og køberødkål. Min familie er virkelig traditionelle, og min storebror er autist, så tingene skal bare være som de plejer - der er ikke så meget at rafle om - det eneste jeg kunne sørge for var anerledes end normalt var, at jeg købte virkelig gode råvarer - og det betyder også meget :-)

Vi havde en super hyggelig aften, og her i dag har vi været på besøg hos svigerfamilien, hvor maden heller ikke stod i sundhedens tegn - men i morgen er en ny dag, og nu vil jeg prøve at holde sukkerfri indtil nytårsaften - det er bare skide svært, når der er en masse slik og chokolade i huset, men jeg må sætte manden til at udrydde noget af det, og gemme resten til nytårsaften - hvis jeg ikke ved hvor det er, tænker jeg heller ikke på det - out of sight, out of mind :-)

Jeg har skrevet mig på til bodycombat på lørdag, og jeg er meget spændt på om jeg kommer afsted - lige nu er jeg ved at blive syg IGEN - det begynder at være trættende - men jeg håber på jeg kan komme afsted på lørdag - det er jo efterhånden ved at være virkelig lang tid siden, og jeg vil altså gerne i gang igen - men opstarten er det hårdeste, indtil det bliver rutine igen.

Jeg er i øvrigt imod nytårsfortsætter, men har alligevel brygget et par stykker sammen - lidt dobbeltmoralsk er man vel! Et af dem er, at jeg skal have læst en masse om immunforsvar, og hvordan man styrker dette, så jeg kan gå all-in på vitaminerne - og helst i rå form - i det nye år.

Resten af mine dobbeltmoralske fortsætter, vil jeg skrive om en af de nærmeste dage :-) Nu vil jeg vende mig mod tv'et og (gen)se Ringenes Herre, og spise (endnu)net stykke merci chokolade med god samvittighed, inden sundheden endnu engang indtræffer i morgen - Endnu engang glædelig jul til jer alle! :-)

Etiketter: ,