Kunsten at skulle stabilisere sit blodsukker, men ikke have fået handlet ind

Ja, det er altså lidt af en udfordring. Søndagen i går, bød jo ikke ligefrem på energi til at handle ind. Derfor har jeg i dag måttet nøjes med hvad der var i køleskabet, og det var ikke meget. Og jeg må indrømme at min aftensmad nok ikke var det bedste jeg kunne byde min krop i dag, men det var hvad der var.

Jeg startede morgenen ud med at finde ud af, om mine grønsager var fuldstændig ødelagte af frost, eller om de stadig duede. Derefter tog jeg noget hakket kylling op af fryseren, i håb om at det kunne nå at tø op. Jeg havde nemlig glemt at tage kyllingen op af fryseren, hvilket jo ellers var planen for i dag.

De fleste af grønsagerne havde det faktisk ganske fint, men det er alle sammen grønsager, som jeg synes ikke rigtigt kan stå alene; Knoldselleri, rødkål, rødbeder og sådan. Heldigvis havde jeg også en broccoli, og ud af den, lavede jeg grøntsagsjuice som en god starter. Den bestod af broccoli, spinat, agurk, æble, ingefær og citron.Og den smagte rigtig dejligt, og gav virkelig en god følelse.
Efter det, brugte jeg min sidste æg, på at lave en omelet(som jeg desværre ikke fik taget billeder af). Faktisk lavede jeg to omeletter af i alt 3 æg+ 1 bæger past. æggehvide. Jeg stegte to omeletter ud af det, og tog den ene med på madpakke. Indeni omeletten puttede jeg ristede champignon og revet ost med højt fedtindhold.

Så langt så godt, det havde min krop det fint med. Så skete der bare det, at mens jeg var på uni i dag, fik jeg det rigtigt skidt. Da jeg vågnede i går, havde jeg fået nogle røde pletter i hele ansigtet - og lur mig, om det vist ikke er en af alle de børnesygdomme, jeg endnu ikke har haft. Til sidst da jeg gik fra studiet, var jeg så træt at jeg var ved at græde. Helt ulideligt træt og ødelagt i kroppen. Jeg gik hjem og sov. Og så vågnede jeg for en lille time siden, og var KÆMPE MÆSSIGT sulten. Og hvad gør man så, når køleskabet er tomt, det kød man har taget op, ikke er optøet, og manden kan nøjes med rugbrød? Ja, jeg valgte så, at spise det sidste græske yoghurt jeg kunne skrabe ud af bøtten. Jeg blandede det med lidt vaniljepulver og puttede dadler og nøddedrys ovenpå. Og det har taget toppen. Men det er ikke specielt blodsukkervenligt. Specielt ikke dadlerne. Så hvad gør jeg nu? Hvad finder jeg nu på? Jeg aner det ikke. Jeg er stadig træt, og venter bare på, at der kommer julekalender, så jeg kan gå i seng igen. Håber jeg får en åbenbaring inden, om hvad jeg kan lave, for yoghurt er altså ikke aftensmad i min optik!Jeg vil nu lukke computeren, passe og pleje min nyerhvervede sygdom(og sikkert ringe til min mor, som der altid er behov for ved sygdom), og prøve på IKKE at klø i de røde knopper, som klør som ind i bare helvede ...

Etiketter: ,