Opdateringen

Så er der en opdatering på gårsdagens sukkertrang - jeg gav efter!

Jeg tænkte, og jeg tænkte, og jeg tænkte, og jeg kunne ikke finde ud af, hvad jeg skulle gøre, og hvad det rigtige valg var - nogle ville måske sige at det rigtige valg altid er at lade være, og hvis det handlede om sundhedfremmende tiltag, ville jeg være helt enig. Men så til sidst, besluttede jeg mig for, at min livsstil ikke handler om fravalg. Den handler om tilvalg af de gode ting, men samtidig vil jeg simpelthen ikke pine mig selv, ved at nægte mig ting jeg har lyst til, da det jo også stresser kroppen - dette er noget jeg også har lært igennem 'The Gabriel Method', men det vil jeg skrive meget mere om snart.
Normalt er det jo nemt nok, for der savner jeg hverken sukker eller korn, men det har jeg altså savnet i denne uge.
Og jeg har ikke fortrudt beslutningen. Jeg har spist hvidt brød, berlinere og lakrids. Og det smagte himmelsk! Men nu har jeg også fået nok - Og nu har jeg kun lyst til sunde ting igen - Win!
Her til aften har jeg spist en kæmpe grøn salat. Jeg ville gerne have haft noget protein tilsat, men jeg havde ikke rigtigt noget, og jeg var for sulten til at vente på at æg skulle koges(blodsukkeret var jo forståeligt nok lavt). Derfor lavede jeg i stedet en dressing af hørfrøolie, citronsaft og ingefær, for at tilsætte en god portion fedt.
Det gav en ganske fin mæthed, og hvis jeg bliver sulten senere bliver det noget med peanutbutter for ekstra fedt.

Den næste uge skal jeg skrive eksamensopgave herhjemme fra, og det gør det bare meget nemmere at passe på blodsukkeret, når jeg hele tiden har gode, sunde råvarer tilgængelige :-)
Dog går der lige en dag mere, inden jeg for alvor kommer i gang med det blodsukkerstabiliserende, for i morgen skal jeg holde jule-tam-tam for nogle venner, inkl. sukker, så jeg tager lige i morgen med også - Dog uden brød ;-)

Jeg forestiller mig ikke, at det her stunt er noget der skal foregå ofte, for det er super besværligt i dagene efter, og normalt synes jeg slet heller ikke sukkertrangen er der. Men jeg synes på ingen måde det er de to dage der gøre den store forskel, det er de 363 andre!

Selvom jeg ikke har dårlig samvittighed, har jeg i baghovedet, at det kan have indflydelse på vægten på tirsdag, men det tager jeg med - Jeg skal nok nå mit delmål inden d. 24 trods alt :-)

Etiketter: , ,