Sne, julekaffe og advent

Så blev det 2. søndag i advent - skønt! Har jeg sagt jeg elsker jul? For det gør jeg altså virkelig! Det er så skønt med skrabekalender, kalenderlys, julefil, og hygge. Og når man så vågner til et kæmpe tykt lag sne, og man kan lave julekaffe af friskkværnede bønner, så er det altså ikke helt skidt - men jeg skal jo heller ikke ud før i morgen ;-) Og i øvrigt er jeg også begyndt at have det meget bedre, og influenzaen er ved at slippe sit tag - det er jo skønt. Jeg tror officielt at jeg nu kan skrælle en gulerod uden at få det dårligt.

Efter mit lille dadel-eventyr i går, står dagen i dag på blodsukkerstabiliserende kost.
Derfor er det to ting, som bliver gennemgående for maden i dag: Fedt og protein. Fedtet er det vigtigste.
Jeg har startet dagen med en god portion græsk yoghurt 10%, blandet op med fløde og optøede jordbær. Ovenpå er der kommet nøddedrys. Ganske fint fedtindhold i den morgenmad synes jeg :-) Og det har mættet, og det smagte fantastisk - Win! Jeg puttede også lige en lille skvis fløde i kaffen. Bare fordi.


Og hvad skal der så ske resten af dagen på madfronten? Jeg havde faktisk tænkt, at nu hvor jeg har det bedre, vil jeg prøve at lave dette brød. Jeg tænker at det kunne blive rigtig frækt, sammen med noget flødehavarti og noget spegepølse. Og så er der jo også skruet godt op for fedtprocenten der. Hvis jeg får det bagt, bringer jeg selvfølgelig en opdatering på det :-)
I aften skal vi have rester. Vi fik nemlig hamburgerryg i går. Jeg har haft sådan en lyst til hamburgerryg i lang tid. Jeg har ikke fået det sidsen jeg boede hjemme(hvilket vil sige før jeg var 16), men det var en af mine livretter dengang. Så i går sendte jeg manden ud i sneen, for at hente sådan en til os. Og det smagte faktisk okay. Men jeg synes det er et lidt tarveligt stykke kød, og der er også bare noget lidt sært over at koge kødet synes jeg. Men det var okay, og i aften skal vi altså have resterne med noget champignon/flødesauce, for at skrue op for fedtprocenten.

Så for at opsummere planerne for i dag:

1. Spis masser af fedt!
2. Drik masser af vand!
3. Hvis lysten til overspisning melder sig, drik da et krus lækkert the, eller spis en skefuld peanutbutter/en          håndfuld nødder.
4. Bag sandwichbrød og husk billeder til bloggen.
5. Drik ikke mere kaffe, koffeinchokket har officielt indfundet sig!
6. Husk at tænde adventslysene når mørket begynder at indfinde sig - og husk at puste kalenderlyset ud, inden det brænder for langt ned!

Etiketter: ,