Sukkerafvænning dag 2

Så er dag 2 gået. Og jeg ville ønske, at jeg kunne skrive, at det bare er gået super - virkelig, det ville jeg ønske! Men jeg har været i biografen med tømmermænd, og endte i bland-selv-slik, popcorn og cola - ikke et kønt syn kan jeg fortælle jer.
Men i dag vil jeg fokusere på alt det, der rent faktisk er gået godt, for det synes jeg er vigtigere - og efter jeg kom hjem fra biografen(i eftermiddags), er det gået virkelig godt(Jeg prøver at komme af med den vane med god/dårlig dag ift. med, men det er svært), til trods for, at der er slik i huset, og det synes jeg er en mindst lige så vigtig beretning, som den om biografen. So here goes :-)

Da vi kom hjem var jeg virkelig sulten - som i virkelig sulten! For at tage toppen af det, lavede jeg en lille greenie af spinat, gulerod, ingefær, citron og hørfrøolie. Og så tog jeg en smule af det fra til et fiskeolie shot, både et til manden og mig selv. Han tog overraskende godt imod det! Jeg havde åbenbart ikke gjort det lige så godt som sidst, for denne gang smagte fisken igennem, men det var hurtigt overstået, og så havde jeg jo en lækker, fiskefri greenie jeg kunne skylle ned med. Sådan en får jeg dog ikke manden til at komme i nærheden af ;-)

Nå, men efter greeni'en, begyndte jeg på aftensmaden, og jeg havde handlet ind til en aftensmad med høj fedtprocent, af hensyn til, at jeg ikke skulle forfalde til slikskålen.
Aftensmaden kom til at bestå af let kogte broccoli buketter med en god feta, gulerodspasta(rigtigt pasta til manden, som ikke spiser efter LCHF)og en flødesauce med champignon, bacon og tomat.


Grønsager er virkelig smukke - det ser ret lækkert ud, ikke? :-)


Opskrifter:

Broccolisalat:
Broccolibuketter koges i letsaltet vand i 5 minutter, hvorefter vandet hældes fra, og broccolien kommer i en skål.
Fetastykker blandes i den varme broccoli og salaten serveres - det er super lækkert med de let smeltede fetastykker.

Flødesauce:
Champignon skæres i skiver og sauteres på panden i rigeligt olie, indtil de er gennemstegte. (Masser af) Stykker bacon puttes sammen med, og til sidst kvarte cherrytomater. Det krydres med salt, peber og tørret basilikum, hvorefter en kvart liter fløde hældes over. Nu skal det bare stå og simre, mens man laver gulerodspastaen.


Gulerodspasta:
Gulerødder skrælles, og skrælleren bruges så til at skære strimler af gulerødderne. De blancheres i kogende vand i 2 min.

Super nemt og lækkert aftenmåltid, som giver en fantastisk mæthed og velvære :-)

Nu til en mindre sjov historie. Efter aftensmaden så vi "Jul i Valhal", og spillede et spil(Det er vel advent). Manden som skal op på et ukristeligt tidspunkt, ville gå i seng ved 21-tiden, hvilket passede fint, for så er der jo tid til opgaveskrivning(Eksamensopgave). Og så skulle jeg bare lige op og side godnat. Der sker så det, at på vej nedenunder, falder jeg ned af trappen! Så nu skal jeg til at skrive opgave med en øm røv og en blå albue. Heldigvis havde jeg nået at lave kaffe inden, og anrette denne lækre skål med nødder og morbær.
Heldigvis er det vist bare slaget, så det er ikke noget alvorligt. Men alligevel pænt trælst - for at sige det på godt jysk! Jeg vender tilbage i morgen, hvor hele dagen, skal foregå helt uden sukker :-)

Etiketter: , , , , , , , , , ,