Sukkerafvænning dag 4 og kosttilskud

Det er gået virkelig godt igen i dag - det er altså rart når det bare kører :-) Jeg stod sent op i dag, og startede dagen med at lave en omelet med broccoli, feta, cheddar og tomater. Og jeg spiste halvdelen af den, og gemte resten, som jeg så spiste kold til frokost. Og omelet er bare en lækker størrelse altså - det bliver jeg aldrig træt af. Man kan jo variere i det uendelige!


Ej, men det er jo bare smukt :-)

Udover det, tænkte jeg, at jeg ville fortælle lidt om de kosttilskud jeg tager. Jeg skal lige understrege, at jeg ikke har konsulteret en læge eller noget som helst, og jeg har ikke nogen faglig baggrund. Jeg gør hvad jeg har læst mig frem til er fornuftigt, og det virker for mig :-)

Som man har kunnet læse de sidste par dage, er jeg begyndt at tage fiskeolie - sådan rigtig fiskeolie i flydende form i et juiceshot. Det er en lille bitte flaske jeg har fået med som prøve, så jeg skal faktisk snart have købt en 'real-size'. Men før det tog jeg fiskeoliepiller - og dem har jeg stadig, og sådan en tog jeg i dag, fordi jeg ikke skulle have hverken juice eller greenie. Fiskeolien tager jeg, fordi jeg næsten aldrig spiser fisk.
Udover fiskeolie tager jeg hver dag én c-vitaminspille, 2 b-vitaminpiller og 3 jerntabletter.
C-vitaminet tager jeg for at styrke mit immunforsvar. Jeg har nemlig psoriasis, og dermed også et medfødt dårligere immunforsvar - og så er det jo meget fornuftigt at gøre alt hvad man kan, for at hjælpe det på vej. B-vitaminerne tager jeg, fordi de har et højt indhold af b3/nicacin, som er rigtigt godt imod depression(vist især vinterdepression), og det er altså meget nyttigt for et følsomt menneske som mig :-)
Sidst men ikke mindst tager jeg 3 jerntabletter. Jeg gik i længere tid og var meget træt og ofte svimmel. Jeg læste mig frem til, at det kunne være jernmangel, og da jeg så samtidig læste, at i Danmark har næsten alle kvinder i menstruationsalderen jermangel og at man i Danmark får størstedelen af sit jern fra korn, kunne jeg jo godt se det måske hang sammen - og sørme om det ikke hjalp efter en tre ugers tid eller sådan noget.

Udover det, sørger jeg for at spise virkelig mange grønsager, og en stor del af dem, prøver jeg at spise rå(råkost, salat osv) for at få bedst muligt udbytte :-) Selvfølgelig ville det være ideelt, hvis man ikke behøvede at tage nogle tilskud, men jeg er nu meget godt  tilfreds alligevel.

Etiketter: ,