Åh nej - Jeg faldt i igen!

Ja, så skete det altså igen - jeg faldt i den store gryde med sukker i dag. Og resultatet? Ondt i maven, hovedet og samvittigheden.
Men ved I hvad? Jeg skal øve mig rigtig meget på at sige "Pyt, der begynder en ny dag i morgen", for det gør der, og den bliver uden sukker :-)

Det værste er, at det ikke engang smagte specielt godt - det var på ingen måde det værd. Nu håber jeg bare, at det ikke får alt for stor indflydelse på vægten på tirsdag. Øv altså!

Nå, skal I lige have historien om sukker-junkien her?
Min man kom i går hjem med en præmie han havde vundet - 1 pakke Twist(I ved, poserne med forskellige slags chokolader), og to poser hariboslik. Min man kan ikke lide slik(som i vingummi, lakrids osv). True story. Han kunne godt lide twist chokoladerne, men haribo poserne gemte han væk. Og siden han kom hjem med det i går, har mine tanker kreeeeeedset om det. I dag har jeg siddet på uni og skrevet opgave, og mine tanker vendte hele tiden tilbage til det dumme slik. Så da jeg kom hjem, bestak jeg ham med M&Ms(Som han elsker), og  han vi endte med begge to at give efter - vi købte endda også en cola til at toppe det med - DUMT!

(Nogen der har et kreditkort og en pengeseddel jeg kan låne?)

Men da vi så sad der, efter aftensmaden, og spiste hver vores slik, og med hver vores kæmpe glas cola, så var det altså bare ikke særligt tilfredsstillende. Og det er slet, slet ikke den kamp, som møder mig i morgen, med mit blodsukker, værd.

Men helt ærligt, så må jeg bare indrømme, at jeg er en sukker-junkie på afvænning. Måske jeg skulle betragte mig selv som en afhængig, og indføre at jeg får en præmie, hver gang jeg er gået en måned uden sukker. Ligesom man i AA får en mønt - så får jeg noget andet; En ny top, en ny halskæde osv.
Jeg ved det ikke. Men jeg bliver nødt til at gøre et eller andet.

For nu, vil jeg dog nøjes med at sige "Pyt, der starter en ny dag i morgen"
(Ps. Følg gerne med i morgen, når junkien skal igennem 1. sukkerfri dag - IGEN!)

Etiketter: , , ,