Brødfri burger med sellerifritter og aioli

I går fik vi en super lækker aftensmad! Lækre brødfri burgere, med ovnbagte fritter af knoldselleri, og masser af lækker aioli til:


Jeg lavede ikke nogen burgerfars i går, men i stedet bare helt almindelige hakkebøffer, lavet lige fra pakken. De fik et stykke flødehavarti på som topping, og herligheden blev spist på en bund af iceberg, løg, agurk og tomat, og masser af den lækre burgerdressing og aioli.

Sellerifritter til to personer

Det skal du bruge:

1 halv knoldselleri
masser af olie
salt og peber

Sådan gør du:

Skræl sellerien, og skær ud i pommes frites stænger. Læg dem på en bradepande med papir, og overhæld med rigeligt olie. Drys så med salt og peber, og bag dem i ovnen på 175 grader varmluft i 30-40 minutter, til de er blevet gennembagte og har fået en fin farve.

Aioli

Det skal du bruge:

Et halvt glas mayo, evt. Hellmans
3-5 fed hvidløg alt efter smag

Sådan gør du:

Pres hvidløg ned i mayo'en, bland godt rundt, og lad det trække en halv times tid.

Jeg siger jer, det var himmelsk! I aften gentager vi succesen, og jeg glæder mig allerede :-)

Mit blodsukker var faktisk rigtig stabilt i går, og det virker til, at det gentager sig i dag. Og jeg har slet, slet ikke lyst til sukker af nogen slags - og det er da fremgang der vil noget.
Til gengæld gik jeg ikke på vægten i dag, selvom det er tirsdag. Jeg kan mærke, at jeg stadig har en del væske og lignende i kroppen efter weekenden, og jeg synes ikke der er nogen grund til at gå på vægten, for bare at blive skuffet. Jeg venter derfor til næste uge, og der er jeg sikker på det nok skal være et fint resultat :-)

Etiketter: , ,