Hula-Hula og greenies

Klokken er i skrivende stund 12:35 og jeg har allerede været yderst produktiv i dag. Jeg startede med ikke at sove hele natten, men i stedet ligge og vende og dreje mig. Jeg ved ikke helt hvad der foregik oppe i mit hoved, det var egentligt ikke fordi jeg havde tankemylder, og træthed var der rigeligt af - men sove kunne jeg altså ikke. Da manden så stod op klokken 6:30(og det stadig var buldermørkt og nærmest nat udenfor) besluttede jeg mig for, at jeg også lige godt kunne komme op. Man får alligevel ikke meget ud af, at ligge der og blive irriteret over at man (stadig) ikke kan sove.

Jeg fik sendt manden afsted, og derefter startede jeg dagen med denne her omgang:To blødkogte æg og en greenie(grøn smoothie - bedre end juices, fordi der ikke går noget til spilde) bestående af :

2 små håndfulde frisk spinat
2 selleristænger
3 cm agurk
2 cm squash
Saft af en halv citron - man kan også nøjes med halvdelen og så blende skrællen med, men jeg er ikke god til den bitre smag.
Et ordentligt stykke ingefær
Et drys chili
En skvis hørfrøolie
Et stort glas koldt vand og evt. et par isterninger

Det hele blendes bare i en god blender - jeg lader det blende et minuts tid, så alle klumperne er væk. Der er til to store glas, og det smager skønt - Manden herhjemme mener det smager, som at tage en bid af køkkenhaven. Jeg er så åbenbart helt tosset med køkkenhaver ;-)
Jeg hældte i øvrigt en smule op i et shotglas med lidt ekstra citronsaft og drak det med fiskeolie - så er det nemlig også overstået ;-)

Da jeg var færdig med min lækre morgenmad, gik jeg over i Rosengårdscenteret, og meldte mig ud af fitnesscentret. Og så gik jeg i sportsbutikken colosseum og købte denne herlighed:


En hulahopring på 1,7 kg til 380 kr. Jeg kunne få en i fakta til 79 kr, men den var kun på 1,2 kg, og det er altså for lidt. Inden vi flyttede, benyttede jeg mig altid af mit gamle centers hulahopring. Jeg ved ikke tung den var, men jeg kan betro jer, at den jeg har købt er en del tungere ;-) Som det måske ses på billedet er sofabordene blevet skubbet over til væggen, fordi jeg allerede har stået foran tv'et og afprøvet ringen - billeder af mine blåmærker som kommer i løbet af dagen skal nok komme! Men for dælen hvor er det altså bare en sjov motionsform! Jeg bliver helt glad i låget af den. Det er et par måneder siden jeg sidst har brugt sådan en fætter, så jeg må hellere starte stille og roligt ud, med et par minutter om dagen, selvom det er skide svært at lade den stå - den kalder på mig ;-)

Udover Hulaen, var jeg en tur i Fakta, hvor de have disse armringe til 99 kr.


Og i Kvickly, hvor de solgte sjippetov for 23 kr.Det tegner sig jo super godt allerede! Forestiller mig også, at jeg skal have fat i et par håndvægte på et tidspunkt, og en GymBold. Og måske en ministepper. Det er bare så meget nemmere for mig at overskue, at kunne træne lige når jeg vil, uden at være afhængig af tider andre har fastlagt(holdplaner) og uden at skulle uden for i mørket og kulden. Jeg har vist truffet den helt rigtige beslutning - det giver en god mavefornemmelse :-)

Udover min produktivitet på indkøbsfronten, har jeg også nået at få udeleveret eksamensopgave i grammatik(elektronisk altså), og så har jeg allerede analyseret tre sætninger(ud af en million) - det er da meget godt - et sted skal man jo starte. Nu vil jeg vende tilbage til grammatikken - heldigvis er der en hel uge til den skal afleveres, så jeg må nok have mig en lille morfar, hvis jeg skal kunne presse mere energi ud af min stakkels, søvnige krop :-)

Etiketter: , , , , , , , , ,