Indiske deller og ingen sukker

Det er lykkedes! Jeg er kommet igennem endnu en dag, helt og aldeles sukkerfri. Dog er jeg PMS, så jeg har spist lidt mere end jeg plejer, da det altid bærer en god appetit med sig - men hellere en ekstra portion yoghurt, end en plade lys chokolade :-)

I morgen vil jeg gå på vægten for første gang siden før jul/nytår, og jeg er nervøs. Jeg er ret sikker på, at jeg har taget på. Ikke meget. Måske noget med at jeg vejer 66,noget. Men jeg ved det ikke. Vi får at se. Uanset hvad, så er jeg jo på rette spor igen, og det er jo det vigtigste. Jeg skal nok komme af med de sidste kilo snart.

I dag stod aftensmaden på indiske deller. Det er egentligt bare oksekødsdeller med indiske krydderier. De blev super lækre, og derfor skal opskriften deles.Indiske deller 

Det skal du bruge:

400 gram hakket oksekød
1 æg
1 dl fløde
3-5 måleskeer husk
100 gram hakket/revet løg
100 gram revet gulerod
saft af en lille halv citron
2-3 cm revet ingefær
1 spsk garam masala
½ spsk chilipulver

Sådan gør du:

Farsen røres godt sammen, og skal derefter stå i 10-15 min, for at fibrene i HUSK'en, suger noget af væsken. Efter det formes dellerne, og bages i ovnen i 20 minutter på 200g varmluft.


De blev virkelig, virkelig lækre, og min mand spiste så mange han fik ondt i maven - det i sig selv, er et kvalitetsstempel ;-) Jeg spiste dem med dampet broccoli og champignong/flødessauce, mens manden spiste dem på rugbrød.

Etiketter: , , , ,