Somebody stop me

Fuuuuuuck! Mit blodsukker går AMOK i dag. Det er altså ikke godt. Jeg drak vin i går. Meget vin. Lige midt i min eksamensopgave og alt muligt. Og faktisk hjemme hos en fra mit studie, som jeg skulle sidde og skrive sammen med. Jeg var hos hende i 13 timer, og vi skrev nok i omkring en halv time sammenlagt. Først snakkede vi. Og snakkede lidt mere. Så skrev vi lidt. Og så snakkede vi lidt mere. Og til sidst delte vi tre flasker rødvin med hendes roomie. I dag har jeg spist crappy junk-food hele dagen, og ligget på sofaen og haft ondt af mig selv. Uden at få skrevet overhovedet. Her til aften har jeg fået skrevet lidt, men det fungerer altså ikke optimalt med tømmermænd.

Status? Status er, at jeg skal tage mig sammen. Jeg skal få skrevet min opgave, eller det meste af den, i morgen, og så skal jeg putte ordentlig mad i min krop, som giver mig energi, og gør mig glad. Og gør at jeg taber mig. For jeg taber snart gejsten, hvis ikke der sker noget. Jeg tør slet ikke tænke på, hvilke grufulde tal, min vægt vil vise mig på tirsdag.

Jeg går og overvejer, om jeg skal afprøve det med at udelukke mælkeprodukter en periode - men det vil godt nok være svært for mig. Og netop derfor, har jeg heller ikke prøvet at eksperimentere med det.

Nu vil jeg gå i seng. Og i morgen når jeg vågner, vil jeg trække på skuldrene og sige "pyt", og så vil jeg behandle min krop ordentligt. Punktum.

Og godnat!


Etiketter: , , ,