Jeg har været på vægten

Og det var ikke rart. Den sagde nemlig hele 66,4 kg, og det er bare slet, slet ikke godt nok. Det betyder jeg har taget 1,2 kg på siden d. 15 januar, altså på to uger.

Nå, der er jo ikke så meget at gøre ved det, andet end at springe op på hesten igen. Og eftersom jeg jo er kommet i gang med at træne igen, forventer jeg, at komme til at se gode resultater de næste uger - også på trods af, at der er et par byture på programmet. At byturene ikke skal have indflydelse på vægten, afhænger af to ting:
1. At jeg drikker skinny bitches hele aftenen, uden undtagelse, uanset hvor fuld og fristet jeg bliver.
2. Ingen tømmermandsmad, som ikke kan kvalificere sig til at blive kaldt LCHF. Men gerne god tømmermandsmad ala burger uden brød eller blomkålspizza.

Og det er ikke umuligt, det kræver bare rygrad. Og netop for rygradens skyld, har jeg allieret mig med to mennesker: Min mand og min gode kammerat. Min mand skal sørge for, at jeg ikke går i skabet efter chokolade. Jeg må vælge én weekenddag, hvor mørk chokolade, i begrænset mængde, er okay som aftenssnack.
Min kammerat til gengæld, skal motivere mig til at træne, og så er han min buffer, hvis jeg er alene hjemme, og har lyst til chokolade eller lignende. Og han er virkelig, virkelig god til at sige nej, og være kynisk. Og opmuntre. Han bor i Esbjerg, så det foregår over Facebook. Han lever i øvrigt en helt anden livsstil end mig - noget med kun at spise frugt, nødder og avocado, men vi er super gode, til at acceptere, at vi har forskellige ideer om sundhed. Og hold nu op, hvor har han bare været en god støtte, igennem hele mit vægttab :-)

I dag har jeg taget mine mål, og taget nogle før billeder. Før billeder får I lov til at se, når jeg har nogle gode efter billeder. Jeg håber jo på, allerede at kunne se en forskel om 6 uger. Men målene får I her:

Hofte:     92
Talje:      70,5
Mave:     87
Numse:   100
Arm:       31,5
Læg:       41

Min talje er jeg ret tilfreds med. Jeg ved ikke hvad den var, da jeg startede i marts sidste år, men den var væsentligt større kan jeg afsløre - og jeg synes den er pæn og slank nu. Resten er jeg slet, slet ikke tilfreds med, men jeg er ret overbevist om, at jeg er mere tilfreds om 6 uger. Jeg håber også på, at være nede på 62 kg om 6 uger fra i dag. Jeg synes det er rimelig realistisk :-)

Noget på min krop, som jeg virkelig, virkelig er ked af, er mine lægge. De er meget store ift resten af min krop, og det har de altid været - også den gang jeg var et lille bitte undervægtigt siv i luften før puberteten. Det er virkelig, virkelig ikke særlig sjovt, altid at være flov over sine lægge. Men jeg håber på, at der er et par centimeter at tage af, og at de kan blive pænere vha. muskler.
Mine arme er altså også godt polstrede, og dem har jeg store forhåbninger til kan blive mindre og pænere :-)
Maven og numsen ved jeg bliver mindre, des mere jeg taber mig, så de tal glæder jeg mig til at se gå ned af!

Etiketter: , , , , , , , ,