Motivation

Ja, så sidder jeg altså her, en lørdag aften, efter en super hyggelig dag med min søde mand, som mest bare har stået på afslapning, serier og brætspil - det har været dejligt! :-)
Jeg er stadig ret øm, efter træningen forleden. Men jeg er simpelthen så motiveret lige nu! Min aften meditation, i form af Jon Gabriels "evening visualization" gør simpelthen så meget for mig, og det er super dejligt. Jeg har haft lidt problemer med blodsukkeret i dag, hvilket har ført til lidt overspisning. Men jeg har simpelthen en fornemmelse i maven alligevel, der siger jeg er på rette vej. Og så har jeg bare virkelig, virkelig, virkelig meget lyst til at træne, på trods af min ømhed - og det ser jeg som et godt tegn. Jeg venter dog lige til i morgen tidlig, for ikke at pine mig selv alt for meget. Men jeg er sikker på jeg stadig har lyst i morgen. Jeg kan mærke det på mavefornemmelsen - og det føles godt! :-)

Det er efterhånden en tre måneders tid siden jeg startede med at læse 'The Gabriel Method' af tidligere nævnte Jon Gabriel, og jeg er stadig kun halvvejs. Ikke fordi det ikke er en god bog, for det er det. Og utroligt givende. Men der er to faktorer der har gjort, jeg ikke er kommet længere:
1. Den giver mange værktøjer undervejs man skal arbejde med, og den behandler nogle ret dybe ting, som en eftertænksom person som mig, har brug for at tænke over.
2. Den er meget amerikansk, og det kan godt blive lidt for meget, hvis man læser meget af den ad gangen.

Nå, men der hvor jeg er kommet til nu, foreslår den kære Gabriel, at man skal finde et billede, af den krop man gerne vil have, og så skal man kigge på det billede, inden man mediterer. Så i dag har jeg googlet en del kroppe i dag. Men jeg synes det er lidt svært. Og jeg ville gerne vise en masse af det jeg har fundet til jer, men eftersom jeg aldrig bruger billeder jeg ikke har rettighederne til, så kan jeg desværre ikke det. Men jeg tænker, at I kan forstille jer hvad jeg nogenlunde vil, hvis jeg siger: Slank, veltrænet, let markerede mavemuskler, og let markerede arme(uden bingovinger), og så lige en virkelig lækker sqauts-røv til at toppe det hele med - det lyder godt ikke?

Nå, men for at nå det mål, skal jeg altså til at tage min træning og mit blodsukker alvorligt. Sådan, ret alvorligt. Derfor har jeg taget før billeder af mig selv i spejlet, og så har jeg taget min mål. Om 6 uger fra på tirsdag(fordi tirsdag er veje-dag), altså d. 19 marts, vil jeg komme med en opdatering - og måske endda et før og efter billede, hvis jeg synes jeg er klar til det - på 6 uger, burde jeg i hvert fald kunne se en forskel. Især håber jeg på en forskel på maven, som altså ikke er det kønneste syn lige pt ;-)

Etiketter: , ,