Om at banke sig selv oven i hovedet

Ja, det er altså en af mine kernekompetencer. Jeg er suuuuper dygtig til at være sur på og skuffet over mig selv. Især hvis jeg ikke har spist sundt - ja puuuuuha. Det er jo det værste der kan ske, ikke?
Svaret på det spørgsmål er selvfølgelig nej! Verden går ikke under, fordi jeg kværner to poser Haribo. Jeg går ikke under, min krop går ikke under. Det hele handler altså om at sige pyt, og komme videre. Og om ikke at falde i fælden dagen efter igen. Eller dagen efter det ;-)

Noget som jeg altid har været god til, har været at straffe mig selv, og dele dagen op i gode/dårlige maddage. Og jeg tanken om, om jeg har været god/dårlig den pågældende dag, har altid fyldt meget i mit hoved. De tanker prøver jeg at komme af med, for de er fuldstændig lige gyldige, og det eneste de gør, er at gøre mig ked af det, når jeg "fejler".

Derfor prøvede jeg noget helt nyt i går, da mit blodsukker var LAVT, efter sukkerrusen i forgårs; Jeg spiste al den mad jeg havde lyst til i går, den eneste betingelse var, at det skulle opfylde rammen for LCHF. Og fordi jeg gjorde det, lykkedes det mig altså, ikke at falde i sukkerfælden igen - og det på trods af, at min mand spiste M&Ms lige foran mig - klap mig lige på skulderen, ikke? :-)

Jeg sørgede hele dagen for at være godt mæt, og få rigeligt med fedt - og det virkede, så nu ved jeg med sikkerhed, at alle de år jeg har straffet mig selv, har jeg gjort tingene meget værre. For hvad sker der så, hvis man har et lavt blodsukker, men straffer sig selv, ved næsten ikke at spise noget? Tjah, den ligger vel lige til højrebenet.

Her er et lille udpluk af hvad jeg fik at spise i går - kun et lille udpluk ;-)


 Grønsagerne blev til en lækker grøn smoothie

 Græsk yoghurt med fløde, hindbær og nøddedrys

To kogte æg med mayo, et par skiver bacon og agurkeskiver med hvidløgsdressing-left-overs :-)

Udover det, fik jeg fadkoteletter med tomat/flødesovs til aftensmad, og så spiste jeg en halv pose flæskesvær om aftenen - og så kan jeg faktisk ikke huske om jeg spiste andet - men mæt var jeg i hvert fald :-)

Etiketter: , , ,