Projekter og weekenden i billeder

Så er weekenden ved at være ovre, og det har faktisk været en meget god weekend, selvom jeg måtte undvære min mand, som skulle hjælpe sin bedstemor i Jylland med at flytte.
Både fredag, lørdag og i dag er gået med at skrive eksamensopgave, og i dag blev jeg så færdig - det giver mig tre uventede fridage(udover den fri-uge jeg har fra d. 9-16), og dem ved jeg lige hvad jeg skal bruge på.

Jeg har nemlig besluttet mig for at sælge ud af mine ting. Både møbler, men også tøj! Jeg har nemlig en masse fine kjoler, toppe og bukser, som er blevet alt, alt for stort. Og selvom det er lidt trist, at skulle sige farvel til nogen af mine yndlingskjoler, så er der tre grunde til jeg skal af med det:
1. Det gør ingen nytte ved at hænge i mit skab, og så kan andre jo lige så godt få lov at nyde de smukke kjoler.
2. Der skal ikke være nogen buffer, som gør jeg kan tage på igen - ikke noget tøj der er for stort.
3. Jeg skal bruge pengene, så jeg kan købe nye ting - og det kan vi lide!

Vi har ikke overvældende med penge herhjemme, da manden har været på dagpenge i næsten to år, og jeg er på su. Derfor kan vi ikke bare købe nye ting, lige når vi vil. Der skal som oftest spares sammen. Vi har begge to et mindre lommepenge beløb hver måned, og ud af dem køber jeg primært tøj og make up. I denne måned er de dog gået til fitnessudstyr :-)
Men fordi det er stramt med økonomien, er det en stor hjælp, når man kan sælge lidt ud af sine gamle ting, og købe nyt for de penge man får ud af det. Og det er altså et af mine projekter for de næste par dage.
Udover det er et af mine projekter også at jeg vil bare en eller anden form for LCHF-brød - jeg har bare ikke besluttet hvilket endnu.

Nå, nu vil jeg tie stille, og så vil jeg vise jer et par billeder fra weekenden:

 Det er blevet til lidt(meget) chokolade - men sådan er det, når der er steviasødet chokolade på tilbud i Netto.

 Chicken Masala - jeg elsker god, krydret indisk simremad(opskriften kan findes hos Frk. Sveske, men jeg lover snart at bringe min egen version!).

 Frokosttallerken med tomater, sampet broccoli, masadamerost, seranoskinke og rigeligt med pesto.

Omelet med skinke, pesto og tomater.

Og så er der i øvrigt hakket grønsager til ugen med min vidundermaskine - Kenwood <3

Etiketter: ,