Ahhh, weekend!

Hvor er det bare skønt, at kunne nyde sin weekend, fordi man har udrettet noget i løbet af ugen. Man sætter altså ikke lige så meget pris på sine fridage, når man har 1½ måneds jule -og vinterferie. Så i dag kan jeg virkelig mærke, at nu har jeg weekend, og jeg kan nyde det :-)

Egentligt er der en fest på SDU, som jeg skulle have været med til, men i går kunne jeg godt mærke, at jeg egentligt ikke rigtigt havde lyst alligevel. Jeg er træt ovenpå opstarts-ugen, og samtidig betyder fest og druk jo en masse dumme kalorier, og tømmermænd dagen efter. Jeg vil rigtigt gerne bruge min formiddag i morgen på træning, og ved, at hvis jeg har tømmermænd, kommer det ikke til at ske. Og så vil jeg i øvrigt gerne se et godt resultat på vægten på tirsdag, hvilket alle druk-kalorierne ville ødelægge. Så jeg meldte fra, og det samme gjorde næsten alle andre - så ingen skade sket der.

I stedet vil jeg i aften tage i biografen med min søde mand. Vi skal se "Vilde Rolf", fordi i dag er sidste chance, for at se den med original tale - jep, kun én forstilling i går, og én i dag, med original tale - Ellers viser de den kun på dansk. Jeg forstår det ikke, for der er jo et kæmpe marked, for voksne der ser animationsfilm. Men man vil jo helst se dem på engelsk, når man rent faktisk forstår engelsk. De har ikke engang gidet at putte undertekster på - jeg forstår det virkelig ikke. Jeg tror de mister mange penge på det. Men dem om det - vi tager i hvert fald ind og ser den i aften - uden undertekster.

Biografen betyder for mig også snacks. Og i aften er ingen undtagelse - dog vil jeg skifte de eller virkelig lækre bio-popcorn og cola, ud med stevia-sødet lakrids, mørk chokolade og danskvand. Og det er jeg egentligt ganske tilfreds med, for det giver en god tilfredstillelse, samtidig med, at det ikke sender mit blodsukker på rutsjetur :-)

Etiketter: , ,