Av min mave

Ja, jeg har altså ikke været særlig smart de sidste to dage. Og nu mærker jeg resultatet.

I går var jeg hjemme hos en veninde, og spiste to LCHF fastelavnsboller til frokost - 4 små, tynde oopsies, med meget flødeskum. Jeg fik en ganske fin aftensmad, bestående af kylling/karry/kokossuppe, men jeg fik det alligevel dårligt, og måtte i seng kl. 21.
Og i dag, tjah. Altså, jeg har hele ugen lovet mig selv, at hvis jeg overholdt ikke at snacke, måtte jeg snacke i dag. Og det gjorde jeg så. Min frokost har i dag været popcorn(ikke ligefrem lchf, men jeg mærker sjovt nok ikke blodsukkerudsving af dem), mørk chokolade og nellie dellies lakrids med stevia.
Efter det blev jeg træt, og det er der jo ikke noget mærkeligt ved, så jeg tog en lur - det er jo fredag. Og nu er jeg så vågnet med ræserrøv - selvom det værste forhåbentligt er overstået.

Det der med alt med måde, det er jeg bare virkelig ikke god til. Men jeg håber ikke, det ødelægger resultatet på vægten på tirsdag - lige nu virker det mest af alt som om min krop har udskilt det meste igen, hvis du forstår sådan en lille en ;-)

Det dummeste består jo egentligt i, at jeg måltidserstatter med snacks. Og det er dumt. Og uansvarligt overfor min krop.

Til gengæld har jeg absolut ikke lyst til at snacke mere i denne omgang, og jeg glæder mig allerede til træningen i morgen, så jeg kan få forbrændt lidt af de dårlige sager igen.

Egentligt, er jeg begyndt at sjippe lidt de dage hvor jeg ikke laver cirkeltræningsprogrammet - men jeg kan godt mærke, at det ville være en rigtig skidt idé, at gøre det i dag :-p Av min stakkels mave...

Udover al min brok, over mig selv, og min stakkels mave, vil jeg ønske jer allesammen en god weekend :-)

 Jeg vil se, om jeg kan finde på noget spændende mad jeg kan lægge op, enten i morgen eller søndag.

Etiketter: , ,