Et smil på læben

Noget jeg går meget op i, er at stress og overvægt, kan gå hånd i hånd. Og går virkelig godt hånd i hånd. Især for mig. Og ved I hvad? Så er det bare virkelig rart, ikke at skulle være stresset over sit studie, men i stedet, komme hjem med et smil på læben, og allerede glæde sig til i morgen!

I dag var min første dag tilbage på uni, efter 1½ måneds ferie, inklusive tre eksaminer. Og da jeg så trådte ind på uni, føltes det bare så dejlig hjemligt og rart - jeg hører virkelig til der - i hvert fald lige nu. Vores nye skema er, for at sige det lige ud, pisse dårligt planlagt. Hver mandag, møder vi kl. 8, har undervisning til kl. 11, og har derefter to timers pause, hvorefter vi har 3 timers undervisning igen. Det betyder vi er der fra 8-16, og det er en lang dag. Specielt når man bare sidder og hænger i den to timer lange pause. Men det sociale trækker altså utrolig meget, i stedet for at sætte sig op på en læsesal, og fordybe sig i en bog. Ikke at det ikke er spændende, for hvis jeg ikke syntes det, ville danskstudiet nok ikke have været et godt valg, men alligevel. Når det sociale fungerer så godt som det gør på vores studie, er det sgu ikke lige læsesalen der trækker. Selvom det sikkert ville være et fornuftigt valg ;-)

Noget der dog har bekymret mig meget med studiet, og som i et par måneder, har givet mig en lille knude i maven er, at min studiekammerat er blevet gravid, og går på barsel til maj. Og jeg har været så smart, kun at være i "gruppe" med hende, hvilket betyder, at jeg fra maj, er gruppeløs. Men i fredags blev den lille knude i maven så løsnet lidt op, da jeg var til fest med nogen fra studiet - for det viste sig, at den ene af dem, havde besluttet sig for at droppe ud, hvilket efterlod en åben plads i den studiegruppe - og allerede der, sagde de, at de gerne ville have mig med. I dag blev jeg så officielt inviteret med ind i varmen, og min gravide studiemakker, som grundet graviditeten har en masse off-dage, foreslog, at jeg hopper med i deres gruppe med det samme. Og så kan hun bare være med der, når hun synes hun har brug for det. Er I klar over, hvor lettet det gør mig? Det er en super god studiegruppe jeg kommer ind i - både socialt og fagligt. Det er jo perfekt.

Og fordi jeg har fået en god gruppe, og ikke længere skal være nervøs for min fremtid på det plan, og fordi jeg føler mig hjemme på uni, og fordi jeg bare elsker at lære, og elsker litteratur - har det altså bare været en super skøn dag! Og nå ja, det er jo heller ikke helt dårligt, at jeg nu ved, at jeg har bestået alle mine tre eksaminer. Og at det ene er blevet vurderet til et 7-tal med pil op ad(Selvom det bare er bestået/ikke bestået) gør det jo ikke spor ringere. Alt i alt en super skøn dag, som kun kan give smil på læben :-)

Etiketter: , ,