Jeg elsker søndage!

Søndage er bare rare. Jeg tilbringer dem næsten altid sammen med min mand, og efter jeg begyndte at træne, står det også altid på programmet - inden morgenmaden, som så i stedet bliver til brunch - og hvem elsker ikke brunch, altså?

I dag er altså ingen undtagelse. Det er 2½ uge siden jeg begyndte at træne - for det meste bliver det til hver anden dag, men nogle gange går der to dage i mellem. Det handler meget om hvordan det passer ind, for jeg vil helst træne om morgenen/formiddagen.
Jeg må sige, at jeg er utroligt overrasket over, hvad der kan ske på så kort tid: Min kondition er blevet væsentligt bedre, jeg er blevet stærkere, jeg kan gå utroligt langt ned i mine squats og lunges og generelt har jeg bare en meget bedre energi hele tiden.
Jeg havde besluttet mig for, at jeg på tirsdag ville sætte et ekstra sæt på, så jeg ville gentage alle øvelserne 5 gange i stedet for 4, og på den måde være i gang i 20 minutter i stedet for 16. Men så i dag, da jeg var i gang, besluttede jeg mig for, at jeg lige så godt kunne gøre det i dag! Ingen grund til at udsætte det til tirsdag. Og jeg siger jer, det var rocker-hårdt! Jeg er helt færdig nu - men det var godt. Det var virkelig rart. Og hold da op, hvor pulsen kom op, op og mere op! Så det er altså den nye rutine. Og så har jeg sat liiiiiidt mere mavetræning på også, efter cirkel-programmet (Som du kan se her).

Vægtmæssigt er der jo ikke sket meget på de to uger, og jeg tror egentligt heller ikke, den har rykket sig meget, når vi kommer til tirsdag. Det er selvfølgelig lidt frustrerende, men jeg kan godt forstå min krop. Den skal lige vænne sig til 100% LCHF igen og så opbygger jeg jo også muskler. Jeg håber på det måske er sket noget med målene, så dem tager jeg på torsdag, hvor jeg jo er halvvejs i mit 6-ugers forløb.

Men fordi min krop ikke helt gør, som jeg havde forventet, kan jeg heller ikke rigtigt regne med, at nå ned på de 63 som jeg gerne ville. Derfor vil jeg i stedet bare se tiden an, og lade min krop følge sit eget tempo :-)
Til gengæld har jeg et nyt mål: Om to uger fra i dag, vil jeg gerne være i så god form, at jeg kan ændre i mit træningsprogram igen:
I stedet for 45 sekunder/15 sekunders pause vil jeg have 1 minut/20 sekunders pause - men til gengæld så kun lave 4 sæt igen. Jeg håber jeg er klar til det - nu er målet i hvert fald officielt!

Etiketter: , ,