Juicy Lucys

Nøj, det her er godt!

Jeg er en sucker for programmet 'Man vs. Food'. Normalt tiltaler maden mig overhovedet ikke, og det jeg elsker mest, er egentligt også, at dømme ham, for ikke at have bedre smagsløg, end at han synes alt det junkfood er lækkert.
Men så en dag, var der en burger, som virkelig tiltalte mig - en Juicy Lucy. Det er en burger, hvor man tager to meget flade bøffer(af fars forstås) og lægger en skive(eller to - eller tre) på den ene, smider den anden ovenpå, og lapper den godt sammen ude i siden. Derefter steges det på panden, i noget der ligner 4 minutter på hver side, så det er gennemstegt. Hvis man er en rigtig gris, kan man jo smide en ekstra skive ost ovenpå. Det gjorde jeg selvfølgelig ;-) Til gengæld havde jeg kun en skive ost indeni, fordi det jo var et helt nyt forsøg, og jeg ville ikke ødelægge det. Men den kan bestemt godt trække to skiver ost. Jeg brugte Urtekrams flødehavarti, som jo bare er helt fantastisk. Men en god cheddar, ville bestemt ikke være dumt.

Her er så det smukke resultat - det var altså himmelsk, det siger jeg jer bare!


Derudover kan jeg berette, at jeg har gennemført en benhård omgang cirkeltræning i dag, med de fem sæt. Det var simpelthen så godt, og jeg blev så glad af det. Desværre var mit blodsukker blevet lidt lavt, fordi jeg havde haft undervisning inden, og dermed var det en del timer siden morgenmaden. Jeg fornemmede det godt, så jeg spiste et kogt æg fra køleskabet, med en god klat mayo inden. Det var åbenbart bare ikke nok, for resten af eftermiddagen, har jeg haft det skidt med hovedpine og kvalme. Jeg måtte derfor have en lur, inden jeg kunne forberede mig til undervisning i morgen, og selv mens jeg læste, havde jeg det skidt.

Det er heldigvis forduftet igen, og nu har jeg det ganske godt - men det er altså bare en reminder om, at et lavt blodsukker, intet godt fører med sig. Og at jeg skal passe på mig selv. Tænk hvis det havde været en morgen, inden undervisning - det ville jo ikke have været godt. Heldigvis skulle jeg ikke noget i dag, og en morfar er altid dejlig, omend uplanlagt. Det gav mig også mulighed for at meditere, hvilket jeg ellers har nedprioriteret i denne uge.

I morgen vil jeg, hvis jeg har energi til det, og ikke er alt for øm, prøve noget intervaltræning med mit sjippetov, for at forbrænde nogle kalorier!

Etiketter: , , , ,