Kylling i kokos-karrysovs

Her til aften lavede jeg en ret, som jeg, hvis jeg selv skal sige det i al beskedenhed, synes smagte fantastisk!



Kylling i kokos-karrysovs

Det skal du bruge:

400 gram kyllingfilet skåret i tern
2 løg
4 fed hvidløg
100 gram revet gulerod
2 spsk olie
1 dåse kokosmælk
2 dl vand
2 spsk peanutbutter
1 hønsebullionterning
75 gram saltede peanuts
1 tsk sukrin+
saft af en lime
2 spsk karry
½ spsk chili
1 spsk spidskommen
Evt. ristet kokos som topping

Sådan gør du:

1. Hak løg og hvidløg
2. Riv gulerod
3. Varm olien op, og put grønsagerne ned i. De skal ikke brunes, men bare mørnes.
4. Herefter hældes krydderierne i, og de svitset af.
5. Kyllingeternene kommes i,
6. Når kyllingen er gennemsteg, hældes kokosmælk og vand i gryden, og boullion terningen kommes i.
7. Peanutbutter og limesaft puttes i, og det skal herefter koge godt op, hvorefter det skal simre i 10-15 minutter eller længere
8. Peanuts og sukrin+ kommes nu i, og det er klar til servering. Vi spiste det med dampet broccoli og blomkål, men det kan spises med det ønskede tilbehør. Bon apetit!


Tip: For de knap så blodsukkersensitive, er rosiner og ananas også super god topping - det må jeg dog holde mig fra.

Etiketter: , , , , ,