Madleden der forsvandt

Nå, så er det vist tid til en lille opdatering, på hele situationen.
Den afgørende stress-faktor, som var skyld i min madlede, er ikke så gældende længere.

For mig er det meget usædvanligt, ikke at kunne spise. Det er et tegn på, at jeg skal hive stikket ud. Desværre forholder tingene sig sådan, at vi har et fag torsdag-fredag som vi skal møde op til, hvis vi altså ikke vil til eksamen til sommer. Vi består, ved at møde op, så at sige. Derfor var jeg nødt til at tage afsted i går.
Min veninde fra studiet, kunne godt se den var helt gal, så da vi have pause, hev hun mig med ned i kantinen, og fik mig til at vælge noget mad, som jeg kunne spise. Og det virkede altså, for efter den portion, kom min appetit stille og roligt tilbage, selvom jeg ikke kunne spise aftensmad i går heller. Til gengæld sov jeg det meste af dagen væk, da jeg kom hjem. Og det var tiltrængt!

Så i morges da jeg vågnede, ruuuuumlede min mave helt ustyrligt, så mad skulle der til. Jeg havde i går købt græsk yoghurt, i håb om at kunne spise det til aftensmad, men i stedet blev det så min morgenmad i dag. I løbet af formiddagen spiste jeg lidt nødder, og til frokost spiste jeg æg. Og ja, aftensmad har jeg sørme også fået!
Det tager lidt tid, lige at komme ind i rutinen igen, men jeg kan mærke det gør godt :-)
Altså, nu skal det jo ikke lyde som om, at jeg er ved at udvikle et dårligt forhold til mad. Det er udelukkende stress-betinget, og nu hvor stressen er blevet mindre, er lysten til mad også større - så ingen panik!

Det der går mig mest på lige nu, er at jeg ikke har fået trænet. Det er første gang, siden jeg startede, at det ikke er lykkedes mig at holde rutinen - men man kan jo ikke træne, hvis man ikke spiser.
Derfor glæder jeg mig også rigtigt meget til at træne i morgen formiddag - og jeg må lige give den en ekstra skalle, for der står veninde-rødvins-aften på programmet i morgen, hvilket ikke er at kimse af.

Her til sidst, vil jeg sige tak, for alle jeres søde bekymringer om min lille(eller faktisk ret store) kat. Han er desværre ikke kommet hjem endnu, så vi har efterlyst ham på dansk katteregister, for han er heldigvis øremærket. I løbet af weekenden vil vi få lavet nogle sedler, vi kan sætte op i lokalområdet. Vi håber på han bare strejfer, og snart kommer hjem i god behold, men det kan ikke skade med en lille efterlysning. Han er jo så forbandet savnet!Etiketter: , ,