Tirsdag igen

Så blev det tirsdag igen = vejedag. Og resultatet er altså ikke så imponererende som jeg havde håbet på: 66,3 kg. Det er et tab på 100 gram, hvilket nærmeste er det samme som intet tab. Dog skyder jeg skylden på min menstruation, som kan være skyld i ekstra væskeophobning, og så satser jeg på et bedre resultat i næste uge. Jeg synes, at det går ganske fint med blodsukkeret og maden, så jeg fortsætter den gode stime.

Som modvægt til det lidt trælse resultat, gik jeg hjem og trænede lige efter jeg fik fri klokken 12. Og jeg synes jeg fik smidt en masse energi i det - så nu er jeg til gengæld lidt træt. Men heldigvis er det også helt lovligt at slappe af på sofaen med en god bog, når man både har trænet og været til undervisning ;-)

Udover min sædvanlige cirkeltræning, trænede jeg også arme med min hulahopring(forskellige øvelser hvor den bruges som vægt), mave og ben.
Jeg har downloadet en app på min smartphone som hedder 'Daglig træning', og den har nogle små videoer, hvor man så skal udføre øvelserne i 30 sekunder ad gangen. Hurtigt og effektivt. Jeg er sikkert øm når jeg vågner i morgen tidlig ;-)

Og apropos i morgen så har jeg faktisk fri - så hvis det er godt vejr, må det betyder en gåtur ud i skoven - eller muligvis et mindre mudret sted. Det kunne være dejligt, med noget frisk luft. For nu vil jeg dog klappe mig selv på skulderen, trække et varmt tæppe på, lave en god kop te, og læse lidt - bare fordi, det er det jeg kan li'! Det der selvforkælelse - det er jeg ret stor fan af :-)

Etiketter: , ,