Ugens træning og vægt uge 8

Denne forgange uge, har jo været en lidt anderledes en af slagsen. Jeg har været enormt stresset, hvilket har affødt et par dage, næsten udelukkende på chokoladevognen efterfulgt af et par dage med madlede for så at ende med en lørdag med en god veninde og et par flasker (tiltrængte) rødvin. Derfor er det heller ikke specielt overraskende, at min vægt ligger på 67,1 kg, som er hele 1,3 kg mere end i sidste uge. Sådan er det altså bare.
Min søvn har ligeledes været afbrudt, urolig og præget af, at jeg er vågnet mange gange i løbet af natten med tankemylder.
Trænings rytmen kom der også lidt rod i, for jeg kunne ikke træne, de dage hvor jeg ikke kunne spise. Ka I se den onde cirkel?

Nå, men altså, det er jo faktisk rigtig, rigtig surt, når der lige var begyndt at ske noget på vægten. Heldigvis kan jeg fortælle, at jeg stadig har de samme mål, så jeg tror egentligt ikke det er fedt jeg har taget på. Og hvis det er, så skal det jo nok ryge af igen. Det er ikke verdens undergang :-)
Jane skrev et rigtig godt indlæg på hendes blog i går, som handler om vinter. Og jeg kan i aller højeste grad mærke vinteren. Og derfor accepterer jeg også, at min krop i denne uge, har været stresset, forvirret og præget af tungsind - og at jeg dermed har taget lidt på. Jeg siger 'pyt', og så hopper jeg op på hesten igen! :-)


Nå, men nu til det nye indslag på bloggen: Ugens træning. Jeg har snuppet ideen fra Frk. Sveske, hvilket jeg ikke håber, hun har noget imod :-)

Mandag: Træningsfri

Tirsdag: 20 min. cirkeltræningsprogram + 5 min. Ben træning + 100 lige mavebøjninger + 70 skrå mavebøjninger (35 på hver side) + planken 2x45 sek.

Onsdag + torsdag: Træningsfri

Fredag: 100 lige mavebøjninger + 80 skrå mavebøjninger ( 40 på hver side ) + 2x45 sekunders planke.

Lørdag: 20 minutters cirkeltræningsprogram + 100 lige mavebøjninger + 100 skrå mavebøjninger (50 på hver side) + 5 min. Bentræning + planken 2x45 sek.

Søndag: 100 lige mavebøjninger + 80 skrå mavebøjninger ( 40 på hver side ) + 2x50 sekunders planke.

Etiketter: , ,