At bryde fasten

Ja, man må jo erkende, at periodisk faste, ikke rigtigt passer ind i samfundsnormerne for spisning. Så i går, da manden og jeg skulle til spilaften, måtte den brydes. Heldigvis er vores vennepar også begyndt på LCHF efter nytår, og det er jo bare skønt, at spise middag hos nogen, uden efterfølgende mavekneb.
De havde lavet et super lækkert tapas/buffetbord af alskens lækkerier, og det smagte bare virkelig, virkelig godt. Og der var cookies til kaffen og spillet bagefter, som også smagte virkelig dejligt :-)

I dag er dog midlertidig en ny dag, og fasten forsætter derfor. Jeg ved ikke lige hvornår jeg åbner spisevinduet, det bliver bare når jeg er sulten. Om det så er kl. halv ti eller først kl. 11, det er sådan set lige gyldigt, for jeg er alligevel hjemme hele dagen. Men som sædvanligt er det åbent til kl. 18.

I morgen skal jeg i fredagsbar på uni, så der ved jeg ikke lige helt, hvordan og hvorledes jeg vil gøre. Der skal jo mad til, inden man drikker alkohol, ellers går det helt galt - i hvert fald for mig. Og ja, her taler jeg af bitter erfaring, hvor en stor del af aftner og nætter er blevet tilbragt med hovedet i toilettet.

Og så kommer indtagelsen af alkohol, nok også til at strække sig lidt længere, end til klokken 18. I den forbindelse er det vigtigste dog, at jeg ikke falder i tømmermandsfælden næste dag. Fint nok, at spise lidt lchf cookies, noget mørkt chokolade eller lignende. Men jeg har simpelthen en tendens til, at spise i en lang, kontinuerlig strøm dagen efter jeg har drukket. Og det er bare dumt. Det ødelægger fordøjelsen, det gør mig doven, tømmermændende forsvinder ikke af det, og det gør resultatet på vægten skuffende - duer ikke!

Nå, det var lige lidt strøtanker her fra, jeg kommer med en opdatering på det hele på lørdag :-)

Etiketter: , , , , ,