Dagens måltider

Min første dag som fastende, er ved at være ved ende. Det gælder jo ikke helt endnu, for jeg har kun fastet fra midnat.
Men i morgen går det for alvor løs, for mit sidste måltid for i dag, blev indtaget klokken 18, og det næste skal indtages klokken 11 i morgen. Ja, egentligt skal fasten jo brydes klokken 10, men om mandagen får jeg frokostpause allerede kl. 11, og så er det jo fjollet, at spise noget klokken 10, synes jeg.
Nå, men here goes, dagens måltider:

Klokken 10: Omelet med skinke og ost og flødekaffe til


Kl. 12.45: Tre cherrytomater

Kl. 13: En kop sort kaffe og et glas vand


                              Kl. 14.45: Frokost af to små salamier, avocado, agurk stænger og cherrytomater. Jeg var ikke overdrevet sulten, så det blev bare en lille frokost.

                                                 Kl. 16.30: En rød, grøn, smoothie, da jeg var blevet ret sulten, efter at være faldet i søvn på sofaen 1½ times tid. Derfor havde jeg brug for noget, mens jeg lavede aftensmaden.                                            Kl. 17.44: Kotelet med ost, lidt broccoli, bagte rosekål, aioli og sellerifritter.


Alt i alt en dag med nogle gode måltider, som har mættet godt. Dog er det lidt mærkeligt, ikke at skulle have snacks - for jeg plejer at få noget søndag aften - for ligesom at afslutte weekenden, forstås ;-)

Hvorfor en maddagbog? Tjoh, jeg tænker jo, at det er med til at give et godt billede, som kan være gode til at belyse, hvad der giver resultater, uanset hvad resultaterne så må være. Jeg regner med at lave maddagbogen et par gange i ugen.


Etiketter: , ,