En lille status her fa

Ja, jeg svigter lidt bloggen for tiden. Mest af alt, fordi jeg ikke har noget specielt interessant at tale om. Overskuddet er ikke så stort, så det bliver ikke til særligt spændende mad, og det er heller ikke rigtigt lykkedes mig, at holde mig fra computer/mobil, mens måltiderne indtages.
Jeg har dog gjort det to gange, ifb. med mit morgenmåltid, og når det lykkes, ja så er det faktisk virkelig godt. Det er helt sikkert noget, jeg vil arbejde mere på.

Men der er altså erklæret en smule undtagelsestilstand i mit liv pt, og jeg prøver bare at gøre det jeg har lyst/overskud til. Faktisk har jeg lyst til at blogge, men der skal jo også være noget at skrive om, ikke?

Jeg kan i øvrigt berette, at jeg skal mødes med min nye psykolog på onsdag - og det glæder jeg mig virkelig, virkelig meget til! Den første gang, handler det selvfølgelig mere om hvem jeg er, frem for de egentlige problemer, men jeg får taget hul på det, og det er det vigtigste - jeg er meget fortrøstningsfuld, og ved at det hele nok skal gå i orden. Jeg skal bare ikke stresse mig selv.

På madfronten ryger der nok lidt flere kulhydrater ind pt, end hvad godt er. Men så længe det ikke er sukker, så tager jeg det lidt hip som hap. Jeg arbejder på de gode vaner med masser af fedt og grønt, og det går det helt fint med. Den periodiske faste holder jeg de dage hvor det passer ind.

Det var vist alt her fra i dag - jeg håber I har det godt derude, og at solen skinner lige så meget hos jer, som den gør hos mig, for det er da bare skønt!

Etiketter: , ,