Løse tanker

Normalt er jeg ikke typen der jubler, når en af mine undervisere bliver syge; Både fordi det er synd for ham/hende, men også fordi jeg ved det betyder, at den givne undervisningstime, bliver lagt en på et andet tidspunkt i stedet, hvor jeg ellers skulle have haft fri. Og så er det faktisk nemmere, at man bare får undervisningen, den dag det er planlagt. Men i går aftes, da jeg fik en mail, om at mine eftermiddagstimer i dag var aflyste, blev jeg virkelig lettet. Jeg er jo temmelig meget i underskud af overskud, og så er en halv fri dag, altså kærkomment.
Så nu ligger jeg på sofaen, mens der er et kernebrød i ovnen, og jeg har ordnet grønsager(læs: min foodprocessor har), så jeg nu er klar til den kommende uge, med fokus på rigeligt med grønt. Efter sidste uges sukker-eskapader, er det tiltrængt med rigeligt grønt, så systemet kan komme i gang igen. Jeg skal nok skåne jer for de værste detaljer, men kan sige så meget, at fordøjelsen slet, slet ikke har fungeret optimalt.
Af samme grund, dyrker jeg også den periodiske faste denne uge, for det gør simpelthen mirakler ift. min fordøjelse.
Jeg skal lige ind i rutinen med at faste igen, men jeg synes faktisk, det kommer meget hurtigt. Det er som om, at kroppen bare byder det velkomment. Det er lidt sjovt, fordi at jeg for bare en måned siden, havde forsvoret, det aldrig ville blive noget for mig.
Da jeg begyndte på LCHF i oktober, ville jeg også bare prøve det en uge, og som minimum krav, ville jeg i hvert fald aldrig kunne give slip på mit rugbrød - nu kan jeg ikke forestille mig en anden/bedre livsstil, og rugbrødet savner jeg ikke. Det hænder et par gange på en måned, at jeg sukker efter brød. Og nogen gange, som i sidste uge, er jeg så sårbar, at jeg ikke kan stå imod, men langt de fleste gange, kan jeg erstatte det med noget andet, som tilfredsstiller lige så godt.
Eksempelvis spiser jeg mange gange på en uge, en omelet med skinke og ost. Det smager præcis som toast. Altså, det er jo ikke det hvide brød, der udgør toasten, vel?

Nå, det var lidt strø tanker fra mig, jeg vil nu vende tilbage til min fridag, og nyde den i fulde drag :-)

Etiketter: , ,