Om madlede og dejlige læsere

I dag har jeg trukket stikket ud - sådan, helt for alvor. Jeg lod være med at tage til forelæsning, og så har jeg i stedet for, siddet og set 'Greys hvide verden' hele dagen. Det ser jeg altid, når jeg er ked af det. Jeg ved ikke hvorfor det hjælper, men det gør det altså.
Og ved I hvad? Det har simpelthen hjulpet mig SÅ meget, og jeg synes sådan set, at tristheden/tungsindet er væk. Jeg sidder stadig tilbage med to problemer:
1. Jeg har stadig hovedpine, efter mit sukker-eventyr
2. Jeg har madlede - og det eneste jeg kan få ned, er frugt med yoghurt. Og det hjælper ikke særlig meget på blodsukkeret, vel?

Nå, men begge de ting skal jo nok gå over. Det er bare lidt et problem, ikke at kunne spise fedt, men det vokser simpelthen inde i munden på mig. Min erfaring siger mig dog, at der nok ikke går så lang tid, inden jeg er tilbage på banen igen, og får lyst til rigtig mad. Og det kan jeg så se frem til :-)

Det blev ikke et særlig langt indlæg i dag, for der er ikke så meget at sige til det. Men jeg vil gerne afslutte med at sige tak, til alle jer dejlige mennesker, der sidder derude bag skærmen. Jeg er virkelig taknemmelig, for jeres fantastisk støtte og opmuntring - og fordi I tør dele ud af jeres erfaringer. Det har været en kæmpe hjælp, at have jer, både herinde og på instagram. I er altså guld værd, bare lige så I ved det! Masser af kærlighed og kram til jer fra mig!
Etiketter: , ,