Overbelastning

Der er sket en lidt uheldig udvikling, i forhold til min træning. De sidste par dage, har jeg nemlig haft ondt i benene, og i særdeleshed knæene. Da jeg tidligere har haft knæskade, og også er blevet opereret, er jeg enormt bange for, at overbelaste dem. Og det er virkelig lang tid siden, at jeg har oplevet at have ondt. Derfor turde jeg ikke træne i går, og heller ikke i dag.
Det ødelægger jo lidt min 6-ugers challenge, men det er bare super vigtigt, at jeg lytter til min krop, når den siger fra. Men hold nu op, hvor er jeg bare øv over det!

Nu skal jeg jo så overveje, hvad jeg skal finde på i stedet. Jeg tror problemet ligger i, at alle øvelserne i mit cirkeltræningsprogram er hårde for benene. Både squat, lunges, sjipning og dips belaster benene, hvilket jeg da også mærker under træningen. Jeg har bare set det som en god ting, for så virker det jo :-p
Men når det nu har gjort ondt, på den dårlige måde, i mine ben/knæ siden onsdag, så må jeg tage det, som om min krop ikke vil det her mere. I hvert fald ikke på det plan jeg vil.

Nu hvor det er ved at blive forår, har jeg en enorm længsel ud - jeg vil gå ture, løbe ture og bare være udenfor. En lang gå tur, i et godt tempo, er jo også god motion, så måske jeg skulle begynde at powerwalke, og så lade min styrketræning være supplerende? Det er bare så fandens ærgerligt, for jeg elsker virkelig det cirkeltræningsprogram - Øv!!!

Noget der også er ved det er, at hvis jeg ikke kan forbrænde lige så mange kalorier på ugeplan, som jeg normalt gør, så skal jeg også være mere striks, og udelukke flere snacks i form af nødder og (tiltrængt) chokolade, samt rødvin i weekenderne. Disse ting er i forvejen nogen jeg prøver at skære ned på, men træningen giver immervæk plads til lidt mere sjov.

Så alt i alt, er det altså lidt øv! Hvis nogen har nogle gode råd, til hvad jeg skal gøre, modtages de med kyshånd. Jeg er, som det måske fremgår, temmelig frustreret over situationen.

Etiketter: , ,