Periodisk faste dag 3

Så er den tredje dag ved at være ovre. Det er gået ganske udemærket synes jeg.
Mit blodsukker kom dog på lidt af en rutsjetur i eftermiddags, og jeg var ved at bide min mands hoved af - stakkels ham! Det kom sig af, at vi skulle ud og gå en tur i det gode vejr, og derfor besluttede os for, at turen skulle gå i centret, fordi vi manglede nogle ting derovre fra, og Kvickly i øvrigt har ophørsudsalg, så der kunne vi jo lægge vejen forbi.
Jeg havde godt nok kun fået et måltid + et lille mellemmåltid, og klokken var efterånden 12.30, men jeg tænkte, at jeg nok var sikker, og godt kunne klare det, indtil jeg kom hjem. Det kunne jeg bare ikke! Men vi skyndte os straks hjem, og jeg fik spist en omelet. Og så var alt godt igen :-)
Det virker generelt som om, at mit blodsukker ligger så stabilt, at det ikke får længerevarende betydning, når jeg får et dyk - og det er rart! Hvis ikke jeg havde haft det sådan, havde jeg heller ikke turdet starte på periodisk faste. Jeg tror det er vigtigt, man er et stabilt sted, før man prøver kræfter med det. Når det så er sagt, synes jeg faktisk også det hjælper mig meget ift. sult. Jeg er ved at lære, at det ikke er farligt, at være sulten.
Jeg er også ved at lære, at der er forskel på at være sulten af vane, og på at være rigtigt sulten, (og dermed have brug for maden). Når jeg vågner om morgenen, er jeg nemlig sulten. Men allerede omkring en halv - hel time efter jeg er stået op, er sulten væk igen, og så kommer den først tilbage, i mellem kl. 10-11. Og det passer jo virkelig godt, til mit nye spisemønster.

Så alt i alt, går det jo faktisk rigtigt godt, selvom jeg lige skal vænne mig til rytmen, og til at spise mine måltider på kortere tid. Jeg overvejer om jeg måske skulle lave måltiderne større, og så i stedet kun spise to, men indtil videre bliver det ved overvejelsen.Etiketter: , , , , ,