Ro på!

Forleden dag skrev jeg om at jeg var udmattet og sukkertrængende. Godt nok er jeg stadig lidt udmattet, eller i hvert fald bare træt, men sukkertrangen, den er væk! Jeg tror egentligt jeg fik gjort noget rigtig godt psykologisk, ved at sige til mig selv, at hvis sukkertrangen forsatte, jamen, så måtte jeg jo bare få noget sukker. Tanken om, at jeg må spise alt det sukker jeg vil, bare ikke i dag, er altså ret effektiv på den måde.
Efter jeg havde skrevet mit indlæg forleden aften, besluttede jeg mig for at forberede mig til dagen efter på madfronten. Jeg gik i køkkenet(Ved midnats tid) og gjorde klar til et juice-shot og for første gang besluttede jeg mig også for at prøve chia-grød - inspireret af 'Hungry for change' filmen(Som du i øvrigt stadig kan nå at se 3 dage endnu - jeg tror jeg vil se den igen, her til eftermiddag). Så i går morges, var det bare enormt nemt, lige at smide lidt æg og bacon på panden, mens jeg juicede grønsager og rørte bær i chia-grøden.

Det her, var hvad jeg forberedte dagen før: 3 spsk chiafrø i en lille skål med vand over, jordbær til optøning, til at blande i grøden og en skål med grønsager til juiceshottet.Dette var resultatet: Osteomelet, ostehaps, bacon, shot og grød med bær og mandler. 

Forberedelsen gjorde bare mit morgenvalg meget nemmere, og så mættede maden i øvrigt i så mange timer efter, at jeg nærmest ikke havde behøvet frokost, så der fik jeg bare en blandet salat, nede i byen, hvor jeg jo alligevel var, fordi jeg skulle til psykolog. (Det gik i øvrigt vildt godt hos hende, og hun er bare super sød og dygtig. Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte hende, og at jeg nu er kommet i gang, det giver mig virkelig en ro indeni, for så ved jeg der sker noget. Baby steps)

Chiagrøden har virkelig overrasket mig. Konsistensen er sjov, men i sig selv smager den ikke rigtigt af noget, så man kan tilsætte hvad man vil, for at få den til at smage af noget. Og den mætter! Den skal være en del af min morgenrutine fremover! Derudover er min juicer også kommet i gang igen. Altså, jeg synes det er besværligt, at rengøre den, fremfor bare at blende grønsagerne - men gud, hvor smager det altså bare SÅ meget bedre. Så det vil jeg også blive bedre til. Det giver altså bare en tilfredshed, at drikke en masse grønsager - især når de smager som flydende slik, som jeg synes juicerne gør.

Her får I også lige billede af min morgen juice i dag

Men alt i alt, er der altså faldet mere ro på her. I dag står den på påskefrokost, og det ser jeg frem til - indtil da, vil jeg se 'Hungry for change' igen - bare fordi!

Etiketter: , ,